Будьмо пильними та уважними!

У зв’язку зі складною суспільно-політичною ситуацією в Україні керівництво Новомосковського міського відділу міліції просить громадян бути пильними та обережними.

Звертайте увагу на підозрілих осіб, перш за все чоловічої статі, які мають при собі зброю, нещодавно винайняли або збираються орендувати житло, в якому планують мешкати без сім’ї.

Якщо помітили підозрілі предмети (сумки, коробки та інше), які залишені без нагляду, в жодному разі не чіпайте такі предмети, не намагайтеся їх відкрити або оглянути. Це мають робити лише професіонали з вибухотехнічної служби. До приїзду правоохоронців зробіть усе можливе, щоб ніхто не наближався до підозрілого предмета.

Також повинні викликати підозру автомобілі, залишені без нагляду на тривалий час в громадських місцях: вокзалах, зупинках громадського транспорту, поблизу ринків, торговельних центрів, популярних розважальних закладів.

Про всі підозрілі випадки просимо вас відразу повідомляти працівникам правоохоронних органів за телефоном «102» або будь-яким зручним способом.

Пильніcть та грамотні дії здатні врятувати життя та здоров’я громадян.

Тетяна Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By