В Новомосковському районі семирічна дівчинка стала жертвою сексуальних домагань

10 вересня в Новомосковському районі за вчинення розпусних дій щодо семирічної дівчинки затриманий 29-річний мешканець с.Голубівка, двічі судимий за аналогічні злочини.

Ввечері цього дня по телефону «102» у чергову частину новомосковської міліції надійшов дзвінок від 43-річної мешканки Новомосковського району, яка повідомила, що невідомий чоловік вчинив розпусні дії відносно її 7-річної доньки.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце було встановлено, що о 14.30 за одним з приватних будинків до малолітньої дівчинки, яка проходила повз цього будинку, підійшов незнайомий чоловік, який вчинив відносно неї розпусні дії, після чого пішов, сказавши, щоб вона нікому не казала. Повернувшись додому, дівчинка все розповіла матері, яка і повідомила про злочин.

Прийнятими першочерговими заходами розшуку працівниками Перещепинського міського відділу міліції по «гарячих слідах» був затриманий підозрюваний у скоєнні злочину проти дитини. За даним фактом відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією за ст. 156 ч. 2 КК України, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Т.М. Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By