Пістолет з набоями, 100 набоїв калібру 7,62 мм та штик-ніж до автомату «Калашнікова» вилучили новомосковські правоохоронці

21 листопада до Новомосковського відділу поліції звернулася 44-річна мешканка с. Піщанка з заявою про те, що її чоловік, який мешкає разом з нею, постійно влаштовує сварки, під час яких погрожує фізичною розправою та демонструє їй ніж великих розмірів і предмет, схожий на пістолет.

Виздом слідчо-оперативної групи на місце та проведеним оглядом домоволодіння заявниці працівниками кримінальної поліції спільно з слідчим Новомосковського відділу поліції в присутності понятих в кімнаті її 49-річного чоловіка за диваном був виявлений армійський штик-ніж до автомату «Калашникова». В дивані під час проведення огляду було виявлено патрони калібру 7,62 мм в кількості 100 штук та пістолет «ROHM RG 88 9 mm» з магазином. Під час огляду магазину пістолета в ньому виявлені 4 патрони калібру 9 мм., два з яких травматичної дії, заряджені гумовими кулями та два патрони заряджені газом.

Заявниця пояснила, що і зброя, і боєприпаси належать її чоловіку, і саме їх він неодноразово демонстрував при погрозах фізичним насиллям. Сам правопорушник від будь-яких пояснень відмовився, посилаючись на статтю 63 Конституції України.

Все вилучене направлено для дослідження в експертно-криміналістичний центр, відкрито кримінальне провадження за ст.263 ч.1 КК України, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Пістолет з набоями, 100 набоїв калібру 7,62 мм та штик-ніж до автомату «Калашнікова» вилучили новомосковські правоохоронці Пістолет з набоями, 100 набоїв калібру 7,62 мм та штик-ніж до автомату «Калашнікова» вилучили новомосковські правоохоронці
Т.М. Попова,

майор поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By