Новомосковські поліцейські затримали чоловіка, який у п’яному стані убив брата

Як прокоментував начальник Новомосковського відділу полковник поліції Віктор Рибак, після отримання сигналу на місце злочину негайно виїхала група реагування патрульної поліції. По гарячих слідах в порядку ст. 208 КПК України зловмисник був затриманий.

Поліцейські Новомосковського відділу поліції з’ясували, що між 34- та 36-річними братами, які перебували напідпитку, виникла сварка на фоні побутових негараздів та відсутності грошей в родині, яка згодом переросла в справжню бійку. Під час цих подій розлючений молодший брат наніс старшому по потилиці близько 5 ударів плоскогубцями, а потім схопив розкладний ніж та завдав ще близько 8 ударів ножем у спину. Від спричинених травм, сидячи в кімнаті на кріслі, постраждалий помер.

Наразі слідчим відділом відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Наразі вирішується питання про вручення повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровській області за матеріалами Новомосковського ВП

Источник:

Можливо, Вам буде цікаво

By