Центральну вулицю Новомосковська зроблять гарною.

В рамках оголошеного у Новомосковську з 21 березня по 21 квітня “Весняного місячника чистоти та благоустрою” буде проведене масштабне оновлення частини вулиці Радянської від магазину “Спорттовари” до залізничного шляхопроводу.

Після відповідного рішення виконкому стосовно вибракування старих дерев проводитиметься їх вирубка. Разом з цим, міські комунальні служби проведуть благоустрій вулиці: висадять молоді деревця, розіб'ють клумби, почистять бордюри тощо.

Як повідомив міський голова Сергій Мороз, буде вирішуватись ще одна нагальна проблема – упорядкування діяльності стихійних ринків. “Міською владою заплановано створити соціальний ринок, – відзначив Сергій Мороз. – Це не лише відповідатиме санітарним нормам, допоможе навести лад в районі місцезнаходження магазинів “Рубін”, “АТБ” та “Оксамит”, а й буде зручним для самих людей“.

Днями Сергій Мороз та перший заступник міського голови з питань народно – господарського комплексу Олександр Козлов зустрілись з директором ринку, що поблизу торгівельного комплексу “Оксамит”, Сергієм Устименком та вийшли з пропозицією упорядкувати стихійну торгівлю. Для цього буде розроблений відповідний план, відділ архітектури передбачить розміщення павільйонів та ін. Також розглядається можливість організації поряд з ринком автостоянки.

Можливо, Вам буде цікаво

By