Для споживачів газу Дніпропетровщини відкрився особистий кабінет

З 10 листопада 2015 року споживачі природного газу Дніпропетровської області (включаючи м. Дніпропетровськ, м. Кривий Ріг та Криворізький район) мають можливість самостійно контролювати стан свого особового рахунку. Це стало можливим завдяки запуску особистого кабінету на сайті 104.ua. Так, за першу добу роботи сервісу в ньому встигли зареєструватись майже тисяча користувачів.

Кожен клієнт ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», на чиє ім'я відкрито особовий рахунок, має можливість зареєструватися і користуватися особистим кабінетом, що дає безліч переваг. Це і перевірка поточного балансу, внесення показань лічильника, перегляд історії платежів, а найголовніше – можливість оплати за газ не виходячи з дому. Тож відтепер усі споживачі мають відкритий доступ до своїх даних в абонентській базі компанії.

Крім того, у споживачів з'явиться можливість прямого зв'язку з постачальником. Через особистий кабінет можна поставити запитання, залишити відгук, записатися на прийом до керівництва. Усі звернення клієнтів переадресовуються до контакт-центру, який надасть вичерпну інформацію з поставлених питань.

«Запуск особистого кабінету – масштабна подія як для споживачів газу, так і для нашої компанії. Цей сервіс дозволяє мешканцям області значно заощадити свій час і миттєво оплачувати рахунки за використаний газ, – коментує директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Тетяна Соболь. – Платіжні системи особистого кабінету дозволяють здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантують високий рівень захисту персональних даних користувачів».

Реєстрація в особистому кабінеті займає всього кілька хвилин. Однак для цього необхідно знати № свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.

Детальнішу інформацію та покрокову інструкцію щодо реєстрації в особистому кабінеті можна дізнатися на сайті 104.ua або зателефонувавши в контакт-центр ТОВ «Дніпропетровськгаз Збуту» за номером: (056) 794-03-04.

Зверніть увагу, що особистий кабінет на початку буде працювати в тестовому режимі. Якщо ви побачите помилки, будь ласка пишіть на адресу: support@104.ua або відправляйте нам листи безпосередньо із вашого кабінету.

Можливо, Вам буде цікаво

By