Радість і світла печаль

Ось і пролунав останній дзвоник, а за ним одинадцятикласники відзначають випускний вечір. Скільки спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Щемливо-ніжні почуття охоплюють душу кожного, хто востаннє переступив поріг рідної школи. У цей день для винуватців свята лунає музика прощального шкільного вальсу. Світанкова зоря покличе їх у незвідані далі до навчання, праці, нового, щасливого життя. Молоді, гарні, романтичні, з надією на сповнення всіх мрій і сподівань вони назавжди запам’ятають шкільний випускний.

Приємно, що у місті знову відновлено урочисту ходу для тепер уже колишніх одинадцятикласників. Коли ще трапиться нагода пройтися містом разом із батьками та вчителями, подарувати посмішки своїм землякам, які бажають кожному випускникові щасливих життєвих доріг.

Біля головного пам’ятника міста — меморіалу Слави — минулих вихідних зібралися новомосковці, щоб урочисто привітати вчорашніх учнів нашого міста з визначною подією у житті та дати настанови на майбутнє.

Секретар міської ради Борис Мазур, в.о. начальника відділу освіти Л. Безкровна, голова ради ветеранів міста Микола Тимофійович Невпряга, в.о. заступника міського голови з соціальних питань Г. Горбач, заступник голови, начальник фінансового управління Т. Дакова, депутат міськради С. Коцюра, батьки та рідні проводжали вчорашніх учнів у самостійне життя. Гості свята побажали молодим новомосковцям скласти іспити до навчальних закладів, здобути професію і обов’язково знайти себе в житті.

Кращим з кращих були вручені золоті медалі та грамоти. Гімназія №3 випустила аж чотирьох медалістів: Юлію Лимар, Дарину Печерську, Анастасію Шевченко, Ірину Скоробогатову.

Похвальними грамотами були нагороджені учні ЗОШ №15: Альбіна Жовненко, Владислав Зотов, Ярослав Гавриленко, Олександра Бояренцева. Похвальний лист також отримав випускник гімназії №3, спортсмен, який має високі досягнення з пауер-ліфтингу Віталій Гарковенко.

Злетіли до неба голуби, як символ підкорення нових вершин випускниками.

Восени до школи прийдуть нові діти. І вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і колись знову випускати на життєву стежину. Нехай вона буде щасливою і для випускників, і для маленьких першокласників!

Можливо, Вам буде цікаво

By