Правда і об’єктивність – перш за все

Приємно усвідомлювати, що ми живемо у вільній, демократичній державі і можемо вільно висловлювати свої думки. Приємно спілкуватися з людиною, яка говорить або пише правду. Але трапляється й таке, що деякі «писаки» висловлюють свої думки не зовсім правдиво.

У відповідь на статтю у газеті «Новомосковська правда» від 18.08.2010 року, де йшлося про нібито погано засипану вулицю Орджонікідзе, повідомляємо, що автор цієї статті не проживає на нашій «запиленій» вулиці, та й фото зовсім з іншого місця.

Ця історія «прославила» невеличку вулицю на все місто. А чи знає хто, що ми декілька років потопали у муляці і калічили ноги через глибокі баюри. Дуже добре, що знайшлася людина з громадської організації «За чисте місто», яка вирішила нашу проблему (і не лише на нашій вулиці, а й на багатьох інших). Адже вулиця була настільки у занедбаному стані, що місцями довелося висипати по дві машини спеціального матеріалу в яму, де, як в озері, плавали гуси.

Всі мешканці вулиці вдячні меценату за проведену роботу. Дорога стала рівненькою, по-господарськи спланованою, а щодо пилу, то у спеку він є скрізь.

У день виконання дорожніх робіт всі мешканці вийшли на вулицю, як у колишні часи, на суботник: хто косив траву біля свого двору, хто поливав водою узбіччя… Було приємно поспілкуватися, висловити свої думки чи плани. Було б дуже добре, якби всі вулиці нашого міста освітлювались у темний час доби.

Щиро вдячні за турботу і допомогу голові громадської організації «За чисте місто» Глущенку Дмитру Олександровичу.

Сподіваємось, що наше прекрасне місто завжди буде чистим.

Можливо, Вам буде цікаво

By