Комп\’ютер допоможе вижити

Біда не приходить одна. У Тетяни Іванівни Лютіної їх дві, найбільші: сини Денис і Максим – інваліди першої групи. Практично прикуті до ліжка хлопці і їх мати сам на сам залишилися зі своїм горем. Куди тільки не зверталися із проханням про допомогу – в кращому випадку чули у відповідь порожні обіцянки, які ніхто ніколи так і не виконував.

Тому, коли Тетяна Іванівна прийшла в міську громадську організацію «За чисте місто» з проханням подарувати сім'ї комп'ютер, не особливо сподівалася на допомогу. Хоча знайомі, які порадили звернутися до цієї організації, запевнили, – там працюють не байдужі до чужої біди люди, які їй не відмовлять в допомозі. І її дійсно зрозуміли і допомогли. Днями Анна Глущенко – новообраний голова організації «За чисте місто» – презентувала юнакам комп’ютер.

– З такими проблемами із здоров'ям хлопці вимушені весь час знаходитися вдома, і комп'ютер в нашій ситуації річ потрібна, – пояснює Тетяна Лютіна. – Але він ще і життєво необхідний нам для того, щоб вижити – діти працюватимуть на комп'ютері, зароблятимуть на хліб. Щире спасибі і від їх імені організації «За чисте місто» за допомогу і розуміння, які ми вже не сподівалися знайти.

Источник: Анна Чиндорова - Новомосковский информационный портал

Можливо, Вам буде цікаво

By