Нова влада працюватиме за новими принципами

Шостого жовтня відбулась зустріч кандидата на посаду міського голови Дмитра Глущенка з працівниками територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, інвалідів.

На зустріч з Дмитром Олександровичем прийшло чимало громадян, яким було цікаво поспілкуватися із кандидатом у мери, задати йому найбільш хвилюючі їх питання.

Дмитро Глущенко ознайомив присутніх з основними віхами власної біографії, поглядами на сьогодення та планами на майбутнє. Працівники терцентру з цікавістю слухали, як їх земляк оцінює сьогоднішю непросту ситуацію, що склалася у місті, та й в країні в цілому. У свою чергу задали запитання з приводу неналежної роботи організації КомЕнерго, високих тарифів на воду. Мешканців міста хвилює, коли розпочнеться опалювальний сезон та якими будуть тарифи на тепло, чи покращиться ситуація із міським сміттєзвалищем, на які зміни слід очікувати городянам після виборів.

Дмитро Олександрович розповів про вже зроблену роботу, яка включила в себе окрім всього іншого і переговори з керівниками міських комунальних підприємств. А також запевнив майбутніх виборців, що нова влада у місті буде працювати за новими принципами, до того ж настільки відмінними від роботи попередньої влади, що зміни у своєму житті новомосковці зможуть відчути досить швидко.

Насамкінець бесіди, яка пройшла у щирій та невимушеній атмосфері, Дмитро Глущенко звернувся до присутніх із закликом також активно включатись в роботу над покращенням життя у власному місті.

Можливо, Вам буде цікаво

By