Зустріч мешканців міста з кандидатом на посаду міського голови Д.О. Глущенком

Навіть дощова жовтнева погода не завадила решкутянцям прийти на зустріч з кандидатом на посаду міського голови Дмитром Олександровичем Глущенком. Невеличкий виступ ансамблю народної творчості додав присутнім хорошого настрою, а бесіда з Дмитром Глущенком – оптимізму.

– Життя після виборів зміниться на краще обов’язково, – ввнений кандидат у мери. – Але для цього треба розуміти, що ми обиратимемо не одну людину, ми обиратимемо нову команду. Саме вона буде творити життя міста, а до неї ввійдуть молоді та активні люди, а також досвідчені і зрілі.

Присутні на зустрічі уважно слухали виступаючого і задавали найбільш хвилюючі їх питання: чи зміниться старе керівництво в місті, чи можна буде поспілкуватися із мером після виборів, адже більшість чиновників для людей сьогодні недоступні, чи відновиться робота радіо на мікрорайоні, чи буде ходити автобус на Решкут… Жодне не залишилось без відповіді.

Дмитро Олександрович запевнив новомосковців, що ті чиновники, які зі своєю роботою не впораються, при владі не залишаться. А потреби ходити до нього на прийом у містян просто не буде, оскільки робота в місті буде побудована за новими принципами. Серед яких – кожен має бути на своєму місці і відповідати за свою роботу. Д. Глущенко також пообіцяв вирішити проблему з рухом автобуса на Решкут, а також найближчим часом налагодити роботу радіо та телефону.

Решкутянці настільки надихнулися невимушеним і дружнім спілкуванням із кандидатом, що навіть пообіцяли насамкінець, мовляв, раніше думали навіть не йти на вибори, але вже упевнились – точно знають, за кого проголосують.

* * *

Зустріч мешканців міста з кандидатом на посаду міського голови Д.О. ГлущенкомДружно зібралися для спілкування з кандидатом у мери Новомосковська Дмитром Олександровичем Глущенком мешканці будинків по вулиці Радянській №41 і №43.

Дмитро Олександрович представився містянам, коротко познайомив їх з основними віхами своєї біографії. Запрошуючи присутніх до розмови, Д. Глущенко представив кандидата у депутати до міської ради одинадцятого округу Тамару Харківських, редактора газети «Вісник Присамар’я».

На запитання присутніх на зустрічі, чому він все-таки вирішив балотуватися у мери, Дмитро Олександрович пояснив: «Я дійшов до розуміння того, що не побудувати власного благополуччя, якщо його немає у місті, в державі. А наше місто вже дійшло до тієї межі, коли далі просто нікуди. І всі ми, якщо хочемо жити у добробуті, маємо розпочати із відродження Новомосковська».

Важко не погодитися із таким визначенням, і схвальні вигуки слухачів стали зайвим тому підтвердженням. У свою чергу містяни поцікавилися у кандидата і нагальним – коли буде включено опалення у квартирах, чи можливо заборонити нарешті проїзд транзитного транспорту через місто, адже об’їзна дорога уже давно побудована…

Дмитро Олександрович, відповівши на питання новомосковців, наголосив на тому, що не буде багато обіцяти. Краще за будь-які слова каже виконана ним робота. А за п’ять років зроблено буде чимало. І це – зайве підтвердження того, що його слова дійсно не розходяться з ділом.

* * *

Зустріч мешканців міста з кандидатом на посаду міського голови Д.О. ГлущенкомНародний гурт троїстих музик «Хлопці і дівчата з Голубівки» так припав до душі мешканцям вулиць Робоча та Шевська, які суботнього дня прийшли на зустріч з кандидатом у мери Дмитром Глущенком, що навіть рясний дощ не втримав їх від бажання пуститися у танок. Втім, хороший настрій не завадив поговорити і про наболіле. Дмитро Олександрович поділивя своїм баченням тієї непростої ситуації, що склалася у місті. Новомосковці – своїми проблемами та турботами.

Завершальним же акордом зустрічей вихідного дня стало зібрання у школі №5, що на Перевалі. Тут розгорнувся діалог між містянами та кандидатом у мери, кандидатом у депутати міськради Валерієм Кисельовим. Не дивлячись на те, що Дмитро Глущенко зробив уже чимало для цього району міста – відсипав дороги, допоміг в облаштуванні автобусних зупинок – справ залишається ще досить багато. Це і освітлення на подвір’ї школи, і встановлення дорожніх знаків, і проблема підтоплення дворів.

– Будемо працювати і доведемо масив до ладу, – запевнив присутніх кандидат.

І, схоже, містяни таки повірили виступаючому. Оскільки, зазначили, що впродовж багатьох років ніхто стільки не зробив для Перевалу, як він. І продовжує робити. З уст одного з виступаючих навіть прозвучало порівняння характеру виборчої кампанії Дмитра Глущенка з Новим курсом Рузвельта. Що, втім, не завадило тут же влаштувати йому справжній іспит із запитаннями на кшталт – які свої досягення кандидат у мери вважає найвизначнішими, про що найбільше мріє в цьому житті та ін.

Дмитро Олександрович зазначив, що найбільше мріє створити Місто. Докласти всіх зусиль, щоб не просто жити і працювати у Новомосковську, а створити його заново, розпочавши з нової сторінки. Сторінки, на якій життя новомосковців буде відмінним від попереднього – кращим, щасливішим, у добробуті і процвітанні.

* * *

Зустріч мешканців міста з кандидатом на посаду міського голови Д.О. ГлущенкомЗустрічі із мешканцями будинків №5 по вулиці Леніна, №26 по вулиці Радянській та №48, 50, 51-а по вулиці Сучкова вкотре довели – у Новомосковську безліч невирішених проблем.

До кандидата на посаду мера, Дмитра Глущенка, який недільного дня 10 жовтня прийшов поспілкуватися із городянами, найбільше запитань було з приводу роботи комунальних служб.

Дмитро Олександрович запевнив присутніх у тому, що після виборів буде проведено ретельну перевірку відповідності тарифів, вирішаться і проблеми, пов’язані з роботою КомЕнерго, на роботу якого особливо нарікають люди.

– У минулому році місто не використало 7 млн. грн., призначених для ремонту тих будинків, які мали виходитти з ЖКГ. Тому що звідти грошей не вкрасти – усе контролюється на рівні області. Тепер усе буде інакше, – зазначив Дмитро Глущенко.

Чимало нарікань пролунало і на якість води. Дмитро Олександрович пояснив, яким бачить вихід і з цієї проблеми – кожен будинок має очищувати воду окремо. Це загальноєвропейська практика, яка може запрацювати і у нашому місті.

Кандидат на посаду міського голови також представив присутнім їх майбутнього депутата – Анну Іванівну Глущенко. Тут же, під час зустрічі, новомосковці змогли поспілкуватися з кандидатом у депутати, озвучити конкретні проблеми і домовитися про наступну зустріч.

Можливо, Вам буде цікаво

By