Дещо особливе для особливої жінки

У центральній міській бібліотеці відбувся вечір-зустріч жіночого клубу «Роксолана», організований провідним бібліотекарем Т. Коряк. Чергове засідання було присвячено актуальним темам для жінок – моді, красі та здоров’ю, що отримало назву «Дещо особливе для особливої жінки». Понад тридцяти учасників зустрічі стали свідками цікавого, наповненого піснями і віршами, дійства.

Своє дефіле продемонстрували чарівні учасниці театру моди «Аніта» під керівництвом викладача М. Малигіної. Корисні поради Марини стосовно того, як залишатися елегантною та привабливою у своєму віці, – стануть у нагоді кожній жінці. Після теоретичних порад тренер фітнес-центру «Супер Боді» Н. Черевко разом з присутніми членами клубу продемонструвала ефективні гімнастичні вправи, що бадьорять і заряджають позитивною енергією.

Звичайно, не оминули стороною книжкову виставку, яку презентувала бібліотекар першої категорії І. Уханова. Як завжди на подібних заходах свій пісенний репертуар продемонстрував соліст гурту «Слов’яни» І. Бодня. Любовно-романтичні пісні у його виконанні не залишили байдужими присутніх цього вечора. На ліричній хвилі члени клубу виказали бажання розповісти як власні, так і вірші відомих поетів. Це був один із тих вечорів, після завершення якого було тільки одне бажання, яке можна виразити словами: «Хочеться продовження». На такій веселій ноті під кінець зустрічі присутні поласували смачними млинцями та тортами, звичайно, доповненими чашечками чаю.

Наступний захід має відбутися 21 квітня, і його буде присвячено екологічній проблемі під назвою «Ще назва є, а річки вже немає…». Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих взяти участь у засіданні жіночого клубу «Роксолана».

Ярослав Швець

Можливо, Вам буде цікаво

By