Ініціатори на сесію не прийшли

Редакції газети випадково стало відомо про позачергову сесію, яка мала відбутися 18 березня. Як з’ясувалося, її проведення відповідно до звернення ініціювали депутати від фракції Партії регіонів, Комуністичної партії та дехто із позафракційних (всього 26 депутатів). Чергова сесія призначена на 25-е березня, але народні обранці зажадали негайного звіту про роботу міського голови Сергія Мороза.

Ініціатори на сесію не прийшлиУ вівторок вранці і біля міськради, і в середині будівлі було багато правоохоронців та представників Самооборони для забезпечення правопорядку.

Депутатські крісла були зайняті представниками громадськості м. Новомосковська, а самих депутатів у залі не спостерігалося.

Міський голова був готовий звітувати, але, за його словами, разом із ним прибуло на сесію лише четверо народних обранців…

Тим не менше, міський голова поспілкувався із людьми, коротко розповів, що вдалося зробити у місті за останні три роки і що не вдалося, але над чим працює міська влада. Заступник міського голови, начальник фінансового управління Тетяна Дакова стисло доповіла про фінансово-економічний стан міста за три роки роботи влади та за два місяці поточного року. За її словами, Новомосковськ завжди серед кращих з виконання бюджету.

Ірина Калюжна, заступник міського голови з соціальних питань, у своєму виступі зупинилася на саботуванні більшістю депутатів роботи міської влади. Вона зазначила, що цього дня у раді мало бути здійснено самосуд над С. Морозом, назвавши дії деяких депутатів сепаратистськими та такими, що ведуть не до об’єднання, а до розколу.

Про особливості прийняття рішень в умовах протистояння між більшістю депутатів та керівництвом міста зазначили у своїх виступах начальник управління культури міськвиконкому Віктор Шаликін та начальник управління освіти Наталія Падашуля.

Заслухавши виступи керівників міста, громадяни, що були присутні у залі, запропонували всім депутатам теж звітувати про свою роботу.

Ініціатори на сесію не прийшли

Ініціатори на сесію не прийшли

Ініціатори на сесію не прийшли

фото: Горожанин Новомосковска

Можливо, Вам буде цікаво

By