На Дніпропетровщині стартував набір до нової патрульної поліції

Підготовку патрульних проводитиме Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Уже наприкінці року на вулиці Дніпропетровська замість представників ДАІ та ППС вийдуть представники нової патрульної служби. Дніпропетровськ – друге місто України, де стартував пілотний проект. Про це заявили Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час робочої поїздки до Дніпропетровщини.

У Дніпропетровську працюватимуть 1100 нових патрульних поліцейських. Дніпропетровська поліція вийде на вулиці в листопаді. Загалом буде сто постійно діючих екіпажів, які працюватимуть у цілодобовому режимі, 7 днів на тиждень. Заробітна платня – від 8 до 10 тисяч гривень.

«Дніпропетровськ для уряду є вкрай важливим. Запрошуємо всіх тих, хто хочуть берегти спокій дніпропетровчан, оформитися і пройти конкурс, щоб в Дніпропетровську з’явилася нова якісна українська поліція», – сказав Арсеній Яценюк.

Патрульна служба – це кардинально нова структура, яка замінить ДАІ та ППС. До її складу увійдуть як нові спеціалісти, так і колишні робітники ДАІ та ППС. Всі патрульні мають пройти жорсткий відбір та довести порядність й професіоналізм.

Напередодні голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко закликав учасників АТО долучитися до роботи у новій патрульній поліції.

На Дніпропетровщині стартував набір до нової патрульної поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By