Треба працювати, а не боротися

Новомосковці народ не раз ляканий. Щороку колишній голова перед початком опалювального сезону розповідав чергову байку про те, що не буде у міста ліміту газу- і життя у Новомосковську може зупинитися. А щоб не замерзнути у квартирах, він, піклуючись про громаду, вимушений їхати до Києва і домовлятися подекадно про постачання голубого палива.

Та пішов мер, а місто з теплом, є газ, вода, електроенергія, треба лише сплачувати вчасно. Не зупинилося життя у місті і тоді, коли до лікарні потрапили новообраний мер С. Мороз та його заступник В. Криша. Земля з орбіти не злетіла, всі служби працюють, до того ж працюють так, що роботу їх бачать городяни. Йде активне обрізування дерев, сміття вивозиться вчасно, новопризначені спеціалісти внесли новий подих у роботу комунальних підприємств, і є сподівання, що незабаром кожен з нас зможе оцінити результати зробленого.

Гріх насміхатися над хворими та немічними, але «галас», створений навколо хвороби двох перших осіб міста, є штучним і нещирим. Але після прочитання інтерв’ю з міським головою у газеті «НП» за 15 січня стало сумно і навіть смішно. Людина, яка керує багатотисячним містом, довго розповідала про такі «інтимні» речі, як історія хвороби, особливості дієти, фізичний стан, подружню вірність і т.п.

Хіба такі подробиці цікавлять жителів міста? Навряд. Люди стомилися від «балаканини». Можливо, це цікаво купці паломників, що не могли потрапити до лікарняного відділення і побачити свого «кумира», про що жалкував у тому ж інтерв’ю міський голова. Але більшість городян чекає від мера не планів, а конкретної роботи. Натомість мер обіцяє «жити, боротись і працювати». Жити – зрозуміло, працювати – похвально, а боротися з ким? Можливо, мер міста сплутав дану йому владу з борцівським килимом? Адже у перших своїх інтерв’ю голова не раз закликав консолідуватися, об’єднатися, порозумітися… і раптом такий бійцівський настрій!

Хочеться побажати міському голові берегти здоров’я і спрямувати свої сили на конкретну роботу на благо міста.

Відлік часу розпочато, і люди чекають на результат.

Можливо, Вам буде цікаво

By