Виборчі перегони 2010 в Новомосковську

Ось і добігли кінця виборчі перегони. На сьогодні оголошено офіційні результати волевиявлення громадян. Читачам газети пропонуємо ознайомитися з особливостями цьогорічного виборчого процесу та результатами голосування, про що розповів голова Новомосковської виборчої комісії Павло Іванович Сєліхов.

– На мій погляд та за оцінкою самих виборців вибори у місті відбулися згідно чинного законодавства, тобто без порушень та фальсифікацій. Щоб закріпити це документально, планую зібрати керівників партійних осередків, які брали участь голосуванні, і заручитися їх підписами щодо визнання виборів такими, що відповідають закону. Міжнародних спостерігачів у місті не було, лише представники програми Савіка Шустера проводили екзитпол, який практично збігся з результатами голосування.

Напередодні виборів були деякі порушення у плані агітаційної роботи з боку партій та кандидатів у депутати міськради. Всі вони отримали зауваження, хоча, як показала практика, агітація не надто вплинула на результати виборів.

Хочу зазначити, що з керівним складом виборчих дільниць проводилися спеціальні семінари, крім того, закон виписаний таким чином, що ми могли обирати голів, заступників та секретарів комісій. Ми обрали найдосвідченіших, тому й проблем не було на дільницях.

І ще раз хочу наголосити, що фальсифікацій на виборчих дільницях не було. Вибори пройшли чесно та демократично.

На запитання кореспондента щодо переховування обраного міського голови Сергія Анатолійовича Мороза та загрози його життю Петро Іванович запевнив, що останній знаходиться на робочому місці. Голова міської виборчої комісії спілкувався з ним і знає, що новообраний мер проводить зустрічі з депутатами, представниками партій по створенню робочих груп. Тож життю і здоров’ю міського голови нічого не загрожує.

Данные по выборам мэра Новомосковска

Виборчі перегони 2010 в Новомосковську

Данные по партиям

Виборчі перегони 2010 в Новомосковську

Можливо, Вам буде цікаво

By