Мороз пішов від Тимошенко

Обраний 31 жовтня мером Новомосковська (Дніпропетровська область) Сергій Мороз, написав заяву про вихід з партії Юлії Тимошенко “Батьківщина”. Про це заявили в прес-службі міського голови Новомосковська.

В заяві наголошується, що “Батьківщина”, політична сила, список якої в Новомосковську очолював Мороз, саботувала його роботу.

Мені дуже важко усвідомлювати, що люди, з якими ми кілька років пліч-о-пліч працювали у фракції міськради Новомосковська, не підтримали мою ініціативу щодо об'єднання заради майбутнього міста. Для мене це було як холодний душ“, – сказав мер.

Він також заявив, що відмова “Батьківщини” від участі в акції об'єднання і згоди, присвяченої Дню місцевого самоврядування, став публічною демонстрацією відсутності будь-якої підтримки новообраного мера цією політичною силою.

За відсутності підтримки я не бачу механізмів для подальшої взаємодії з цією партією. Тому я виходжу з” Батьківщини “. Єдина партія, якій я буду служити, – це Новомосковськ. Як мер міста, я буду представляти інтереси не політичної сили, а всіх жителів“, – підкреслив Мороз.

Нагадаємо, раніше запорізька обласна організація “Батьківщини” задовольнила заяву міського голови Запоріжжя Олександра Сіна про вихід з партії. Бюро обкому партії ухвалило, що таке рішення прийнято “для можливості повноцінного виконання обов'язків міського голови”.

У той же час, у Дніпропетровській обласній організації партії “Батьківщина” поки що не змогли підтвердити цю інформацію. “Ми уточнюємо інформацію”, – зазначили в обласному відділенні партії.

Нагадаємо, у понеділок, 6 грудня, стало відомом, що мер Запоріжжя Олександр Сін вирішив призупинити своє членство в партії Юлії Тимошенко “Батьківщина”.

До цього, на початку листопада депутат від БЮТ Олег Бабаєв, якого обрали мером Кременчука, оголосив про вихід з партії “Батьківщина”.

Источник: Новости СМИ2

Можливо, Вам буде цікаво

By