Новий Єрусалим на орлівщанській землі

На цю подію давно чекали. Відкриття нового бювету у санаторії «Новомосковський» стало справжнім святом як для відпочиваючих, так і для обслуговуючого персоналу.

Незважаючи на всі негаразди у суспільстві, під керівництвом головного лікаря Олександра Івановича Андрієвського цей лікувальний заклад упевнено крокує вперед, приємно дивуючи відвідувачів оновленими затишними приміщеннями, високим рівнем обслуговування та лікування.

Серед соснового лісу на гостинній орлівщанській землі санаторій «Новомосковський» приймає на лікування бажаючих поправити здоров'я не тільки з України, а й з країн ближнього та далекого зарубіжжя.

Крім чистого цілющого повітря тут є чудодійна лікувальна вода, яка за своїми властивостями не поступається моршинській та трускавецькій.

На відкриття бювету приїхало багато гостей, серед яких – В. Рачко, голова правління ЗАТ «Укрпрофоздоровниця», голова об'єднаних профспілок В. Дубіль, голова райдержадміністрації І. Гуртовий, голова райради М. Сухий, митрополит Дніпропетровський і Криворізький Адріан, який зазначив, що Господь привчав і до купелі, і до віри. А оскільки у «Новомосковський» поправляти здоров'я приїжджають громадяни аж з Ізраїлю, то назвав це унікальне місце новим Єрусалимом. – Нехай Бог благословляє вас всіх! – сказав святий отець, а потім зі свитою священнослужителів здійснив обряд освячення нового бювету, у приміщенні якого знайшлося місце і для маленької затишної каплички. Тут можна усамітнитись для молитви, замовити молебень, поставити свічку за здоров'я.

У приміщенні нового сучасного бювету також діятиме фітобар, де можна випити чаю з запашних лісових трав І, звичайно, тут, за призначенням лікаря, кожен відвідувач тепер вживатиме воду відповідно до свого діагнозу. Вода має різну температуру. Вона лікувальна, цілюща.

Щоб пересвідчитись у цьому, приїжджайте до санаторію «Новомосковський», який завжди радо зустріне вас!

Источник: Т.Харківських

Можливо, Вам буде цікаво

By