Семеро одного таки чекають!

Остання, позачергова XXV сесія Новомосковської міської ради, яка відбулася 13 вересня, проходила за «доброю» традицією, коли депутатам ледь вдалося зібрати кворум з 26 обранців, аби розглянути лише чотири питання.

Головним стало питання прийняття у власність цілісного майнового комплексу дочірнього підприємства «Дніпротеплоенерго» – «Новомосковськтеплоенерго» до комунальної власності територіальної громади міста. З цього питання доповідав перший заступник міського голови Олександр Козлов. Він поінформував присутніх про склад майна, що передається. Заразом депутати перейменували своїм рішенням юридичну особу – ДП ОКП «Дніпротеплоенерго» – «Новомосковськтеплоенерго» на комунальне підприємство «Новомосковськтеплоенерго» та затвердили Статут КП у новій редакції.

Начальник фінансового управління Тетяна Дакова доповіла щодо проекту рішення про прийняття у власність територіальної громади м. Новомосковська для КНП «Новомосковський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» автомобільного транспорту.

Окрім майнових питань, депутати прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Новомосковська» народному художнику України Федору Максимовичу Клименку, про досягнення якого розповів начальник управління культури міськвиконкому Віктор Шаликін. На жаль, присвоєння почесного звання проходило заочно, адже винуватця в залі не було, але Віктор Петрович привітав художника з цією подією. До його привітань приєднався міський голова Сергій Мороз.

Всі питання було прийнято одноголосно.

P.S. Регламентом засідання було визначено закінчити засідання за 30 хвилин після її початку, але вичерпати чергу денну депутатам вдалося вже за 10 хвилин. Зате впродовж півгодини вони шукали свого двадцять шостого колегу, аби мати кворум. Цікаво, чи відчувають депутати хоч якусь відповідальність перед громадянами міста, які довірили їм вирішення своїх проблем та управління містом? Адже багатьох представників місцевого законодавчого органу не з’являються у раді з самого початку їх каденції.

Можливо, Вам буде цікаво

By