Вона вміє радіти життю

Зустрічаючись напередодні місцевих виборів з кандидатами до рад усіх рівнів, багато хто з новомосковців передрікав, що закінчиться кампанія, і тільки їх і бачитимо!

Та всуперек таким передбаченням, вже новообрані депутати як обласної, так і місцевої рад не забули своїх обіцянок, і сьогодні демонструють свою увагу до людей і турботу про них.

Так, минулого тижня делегація від Партії регіонів відвідала Новомосковський коледж Дніпропетровського аграрного університету, де відбулася творча зустріч з поетесою Надією Зінченко із м. Перещепиного.

Ця мужня дівчина, яка має тяжку недугу, підкорила глядацьку аудиторію проникливими віршами, які декламували студенти коледжу.

Ліричні, мрійливі, романтичні, патріотичні – вони захоплюють щирістю, мелодійністю, відвертістю. Водночас тонка натура поетеси може бути сильною і мужньою, і долаючи біль, вона знову береться за перо, з-під якого виходять дивні рядки. Талановитій творчій молоді з обмеженими можливостями, як нікому, сьогодні потрібна допомога. І не просто слова, а конкретні дії. В першу чергу необхідні ліки, можливість оздоровлюватися… Але, як повітря, їм необхідні спілкування і зв’язок зі світом. І для авторів дуже важливо, щоб їх вірші читали. На жаль, друкуватися сьогодні може далеко не кожен, і без благодійників це зробити практично неможливо.

Тому дівчина з вдячністю приймала подарунки від депутата обласної ради Вікторії Шилової, Олександра Барсука, голови Новомосковської міської організації Партії регіонів Костянтина Пузиря, заступника голови Новомосковської міської ради Ірини Калюжної. У словах кожного з привітальників було захоплення її поезією, її мужністю, жагою до життя і вони обіцяли, що й надалі перейматимуться долею дівчини.

Надію Зінченко хочеться поставити за приклад тим, хто, маючи абсолютне здоров’я, часто руйнує його шкідливими звичками або вважає життя таким, що не вдалося…

Надія ж зі своєю страшною недугою вміє радіти життю і не скаржиться на долю. Вона просто живе і прикрашає навколишній світ чудовими віршованими рядками.

На її прикладі кожному з нас треба вчитися цінувати життя.

Можливо, Вам буде цікаво

By