Не будьте банальними, обираючи подарунок

Наближається клопітне для всіх чоловіків свято – Всесвітній жіночий день, а ви не знаєте, який подарунок зробити своїй коханій дівчині, мамі, бабусі, сестрі, жінці-керівникові? Адже 8 березня всі жінки хоча б на один день хочуть відчути себе королевами, заради яких чоловіки готові долати найвищі вершини і обсипати своїх улюблених компліментами і подарунками.

Дні перед 8 березня стають справжнім головним болем для більшості чоловіків, які хочуть привітати своїх дам і не тільки зробити їм приємний подарунок, але і зробити це оригінально і незвично.

Хоч багато розумних людей кажуть, що головне не подарунок, а увага до жінки, є певний список небажаних подарунків, які не варто підносити 8 березня:

Побутова техніка: кухонний комбайн, соковижималка, блендер, пилосос, каструлі, сковорідки, – все це можна купити в подарунок у будь-який інший день. Жодна жінка не зрадіє у своє свято від такого очевидного натяку на те, що ви бачите в ній тільки домогосподарку.

Деякі недалекоглядні чоловіки намагаються поєднати приємне з корисним, купуючи на 8 березня в подарунок різні комп'ютерні аксесуари, аудіо-, відео- або фототехніку. Мовляв, ось тобі, кохана, новітня супер-продуктивна відеокарта, будеш ще швидше пасьянс розкладати! 🙂 Краще навіть не намагайтеся так випробовувати свою долю!

Одяг. Навіть найчутливіший до всіх примх своєї жінки чоловік не зможе вгадати, чи сподобаються їй дорогі сукні від відомого модного будинку, або симпатичні черевички від Prada. Тим більше, є велика ймовірність не вгадати з розміром, вже краще за все буде зробити спільний шопінг (тримайтеся, чоловіки!) зі своєю коханою, дати їй повну свободу вибору, за це ваша дама буде вам вдячна.

А ось кілька варіантів, як привітати своїх жінок з почуттям і душею. Можна вибрати і оригінальні привітання.

Добре відомо, що жінки люблять вухами. Пані постійно потрібно приділяти увагу, робити компліменти, помічати її нову зачіску або обновку, інакше кажучи, слова – головна чоловіча зброя. Тому для усного ві-тання, яке не відміняє основного подарунку, можна замовити іменні вірші для коханої, а можна зробити більш оригінальний сюрприз – вибрати і відправити голосові або музичні привітання на телефон коханій жінці, бабусі, сестрі, колезі по роботі. За допомогою спеціальних сервісів в Інтернеті це можна зробити за 5 хвилин.

Квіти. В усі часи квіти для жінки були прекрасним подарунком, який може підняти настрій одним своїм виглядом. Букет краще вибирати, заздалегідь дізнавшись про квіткові уподобання своєї коханої. Ча-сто буває так, що необізнані в кольорах чоловіки купують яскраві квіти, від яких у жінки розвивається не лише головний біль, а й алергічна реакція. Можна звернутися до професійних флористів, укладачів букетів спеціально перед 8 березня, вони порадять і підкажуть правильне рішення. Як завжди актуальні троянди, іриси, гербери і тюльпани.

Після того, як ви зробите оригінальне мобільне привітання з допомогою голосових SMS з побажаннями або вручите букет її улюблених квітів, можна дарувати основні подарунки. Тут дуже великий вибір: ювелі-рні прикраси – кулони зі знаком зодіаку, браслети, намиста… І не обов'язково дорогі. Головне, щоб вони красиво виглядали. Можна взяти найкрасивішу вашу спільну фотографію і замовити торт з цією фотографією на вершині, вийде і їстивно і незвично!

Пам'ятайте, не так вже й важливо, що саме ви даруєте, головне – як ви це робите. Оточіть увагою і турботою вашу жінку, 8 березня дами вільні вередувати і чекати від вас чогось незвичайного і приємного, чого ви не зробите в інші дні . Тож дайте їм змогу відчути себе справжніми жінками хоча б раз на рік!

Можливо, Вам буде цікаво

By