Пiдроздiлу державної охорони можна довiряти

Дощовий день не став на заваді працівникам спеціального підрозділу міліції Новомосковської державної служби охорони, які затримували у цей день умовного правопорушника. Ситуація із замахом на цілісність майна чи безпеки громадян може трапитися будь з ким і будь-де. Часто здобиччю грабіжників стають банківські установи, магазини, квартири чи будинки, тож відпрацьовуючи ситуацію, правоохоронці демонстрували своє вміння захистити всіх нас від несподіваних нападів охочих поживитися за чужий рахунок.

За лічені хвилини на місце події прибули готові до затримання порушника співробітники, і через мить службовий собака звалив чоловіка з ніг, а екіпіровані для спеціального виїзду міліціонери довершили справу – одягли наручники і доправили умовно жадібного до чужого майна порушника до відділку міліції.

– Оперативно та професійно спрацювали співробітники підрозділу, і я впевнений, що будь-яка ситуація їм під силу, – прокоментував навчання начальник управління державної служби охорони у Дніпропетровській області, майор міліції Віталій Григорович Коробко. А колишній співробітник вказаного підрозділу Олександр Іванович Гордієнко, підполковник міліції у відставці, сказав, що відчував гордість за своїх колег, адже сам віддав 22 роки служби саме у цьому відділі. – З почуттям задоволення спостерігав за відпрацюванням ситуації, і все було проведено на найвищому рівні. Молодці, так тримати! Я у свій час працював і заступником, і керівником підрозділу, добре знаю цю роботу, і впевнений, що передав досвід достойним представникам міліцейської професії, – констатував міліціонер у відставці.

Задоволений підлеглими і начальник Новомосковського міжрайонного відділу державної служби охорони, майор міліції Сергій Йосипович Дубчак, зазначивши, що співробітники уміло діють в екстремальних ситуаціях. Він акцентував увагу на профілактиці та попередженні правопорушень, а також безпеці громадян, особливо школярів, вихованців дошкільних закладів, повідомивши, що службовці ввіреного йому відділу охороняють більше 300 об’єктів, в тому числі й державні об’єкти стратегічного значення. Надають правоохоронці допомогу на договірних засадах, і виконують свою роботу чітко, якісно та професійно.

Як завірив представників преси С. Дубчак, до умовного затримання цього дня співробітники не готувалися, адже вони щохвилини готові захищати майно громадян та установ. – Ми завжди напоготові, і жителі міста можуть довірити нам забезпечення їх спокійного та безпечного проживання, – каже начальник відділу. – Це наша повсякденна робота, відшліфована до найменших дрібниць, – продовжує розмову Сергій Йосипович, – тож у громадян є всі підстави довіряти нам. Міліція завжди з народом, – сказав наостанок начальник ДСО.

Користуючись нагодою, він запросив бажаючих працювати у вказаній службі, яка знаходиться за адресою: вул.Дзержинського,1, а у разі необхідності у наданні допомоги порадив звертатися до всеукраїнської мережі за телефонами: (056) 744-30-07 та 0 800 502 220. Тут кожного почують, переадресують дзвінок, а професіонали зроблять все для збереження майна та спокою громадян.

Можливо, Вам буде цікаво

By