Інцидент поблизу кафе «Каспій»

27.10.2014 о 15.00 до чергової частини Новомосковського міського відділу міліції надійшло повідомлення від громадян про те, що поблизу кафе «Каспій», розташованого по вул. Д.Бідного, невідомі у камуфляжній формі стріляють з автоматів у повітря.

Одразу на місце виїхала слідчо-оперативна група, нею було встановлено, що до кафе під’їхали декілька автомобілів без державних номерних знаків, у яких знаходилось близько 40 осіб зі зброєю, схожою на автомати Калашникова, в камуфляжній формі та в’язаних масках на обличчях. Під час бесіди з адміністратором кафе стало відомо, що вказані особи на майданчику біля кафе влаштували сварку та здійснили декілька пострілів у повітря, після чого на своїх автомобілях поїхали в невідомому напрямку. На момент прибуття слідчо-оперативної групи невідомі зникли. Під час здійснення пострілів невідомими було пошкоджено дві автівки місцевих мешканців.

За даним фактом слідчим відділом новомосковської міської міліції відкрито кримінальне провадження за ст.296 ч.4 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, карається позбавленням волі на строк від 3-х до 7-и років), вжито заходів щодо встановлення та затримання зловмисників.

Тетяна Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By