У Новомосковску і районі новорічні гуляння пройшли без порушень

Новомосковська поліція забезпечила громадський порядок на міських, районних ялинках та інших масових заходах.

З метою вжиття додаткових заходів із забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час святкування Нового року особовий склад Новомосковської поліції знаходився на посиленому варіанті несення служби.

У період з 31 грудня 2015 року по 1 січня 2016 року на території міста та району відбулось 36 новорічних масових заходів за участю понад 22 000 громадян. Охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху в цей час на території обслуговування забезпечувало 120 працівників поліції.

Під час новорічних заходів порушень громадського порядку не допущено. А взагалі кримінальна ситуація під час новорічних свят в цьому році нічим не відрізнялася від кримінальної ситуації звичайних буднів.

Працівники поліції міста продовжують працювати у посиленому режимі задля забезпечення усім новомосковцям та гостям Новомосковщини гарних і безпечних свят і сподіваються, що під час відпочинку громадяни проявлять максимум свідомості, толерантності і культури поведінки у взаємостосунках та подарують не лише собі, але й оточуючим гарний настрій та незабутні приємні святкові враження.

Звертаючи увагу на те, що попереду ще чимало зимових свят, радимо вам дотримуватись правил особистої безпеки, наскільки можливо забезпечувати безпеку своїм близьким та особистому майну, не сідати за кермо автомобіля в нетверезому стані і бути пильними.

Т.М. Попова, Новомосковський відділ поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By