СПОРТИВНІ УСПІХИ ГРУДНЯ 2010

З 16 по 19 грудня спортивний зал ДЮСШ управління освіти м. Новомосковська гостинно приймав учасників II туру зональної першості Всеукраїнської дитячої ліги з волейболу серед дівчат 1996-97 років народження.

Команду нашого міста представляли чемпіони області 2010 року в даній віковій групі: Павлова Марія, Єфіменко Ольга, Марченко Тетяна, Петраш Ярослава, Фінько Аліна (всі колегіум № 11), Бережинська Аліна, Скляренко Ганна, Мурчич Анастасія, Єровенко Катерина, Іванова Єлизавета та Масенко Яна (ЗОНІ № 18), Пасічник Ольга, Яковенко Руслана та Пирогова Олеся (ЗОШ № 6), вихованці подружжя тренерів Рублевських Наталії Миколаївни та Бориса Борисовича.

У першій зустрічі в надзвичайно напруженій боротьбі з рахунком 3:2 наша команда перемогла команду «Орбіта» з міста Запоріжжя.

В зустрічі з командою школи-інтернату спортивного профілю м. Запоріжжя наші дівчата зіграли свою найкращу гру, але змагальний досвід та майстерність суперниць «зробили свою справу» (3:0 на користь гостей).

В останній день наша збірна з рахунком 3:0 перемогла команду міста Дніпропетровська і за підсумками двох турів в своїй підгрупі посіла II місце. Тож побажаємо новомосковським дівчатам подальших вдалих стартів у даних змаганнях.

Нещодавно в місті Дніпропетровську проходив чемпіонат області з легкої атлет ки в закритих приміщеннях.

Вихованці ДЮСШ управління освіти Шелудько Євген став чемпіоном області з бігу на 60м серед юнаків 1994-95 років народження (тренер Гаркуша Віктор Федорович), а Лисенко Андрій – срібним призером на цій же дистанції серед юнаків 1996- 97 років народження (тренер Затула Тетяна Іванівна).

В смт. Одінковка Дніпропетровської області проводився обласний традиційний турнір з баскетболу «Кубок Самари» серед юнаків 1996-97 років народження.

В змаганнях прийняли участь шість команд з різних регіонів області.

Отримавши перемоги над командами «Самара» і «Форвард» з м. Дніпропетровська, збірна команда ДЮСШ управління освіти в складі: Ляльчук Петро, Долгий Всеволод, Кривенко Олег, Скрипченко Ігор (всі ЗОШ № 6), Пилипенко Денис та Лісняк Родіон (ЗОШ № 18), Насиров Ігор (гімназія № 3), Півоваров Герман та Камуз Іван (колегіум № 11) і Маханько Сергій (ЗОШ с. Хащове) в своїй підгрупі посіла І місце і виборола право боротися за нагороди вищого ґатунку.

В фінальній грі вихованці тренера Кобця Ігоря Васильовича з різницею в 20 о1 ок обіграли команду «Дніпро – Азот» (м. Дніпродзержинськ) і вперше стали володарями «Кубку Самари». Команда нагороджена Кубком і грамотою місцевої адміністрації, а гравці – медалями.

Адміністрація ДЮСШ управління освіти висловлює подяку всім вищеназваним тренерам, їх вихованцям за успішні виступи і бажає творчого натхнення, успіхів у навчанні та спорті.

Можливо, Вам буде цікаво

By