День здоров\’я

6 жовтня 2011 року в спортивній залі Новомосковського коледжу Дніпропетровського державного аграрного університету відбувся спортивно–оздоровчий захід серед студентів І-го курсу навчання, присвячений «Дню здоров’я». В програму змагання ввійшло 10 естафет, у яких змагалися команди навчальних груп: В-101, 102, А-101, Т-101. Крім того, було проведено змагання серед збірних команд технологічного та ветеринарного відділень з футзалу.

Хоча програма була оздоровчої направленості, емоцій вболівальників було не менше, ніж на спортивних змаганнях. Активна підтримка вболівальників змусила учасників серйозно взятися за справу з перших секунд змагання, а суддів – на якусь мить розгубитися від швидкості та спритності учасників, від виру спортивної боротьби. Команди показали приклад безкомпромісної і чесної боротьби впродовж всього періоду змагання, яка приносить не лише перемогу, а й насолоду від участі і є великим потенціалом здорового способу життя.

Чемпіонський титул виборола команда групи В-102, друге місце посіла команда групи А-101, третьою стала команда групи Т-101. Команди були нагороджені грамотами, які вручив директор коледжу Ю. Рудаков. Футзальний матч закінчився перемогою технологічного відділення.

Змагання були організовані та проведені керівником фізичного виховання О.Ардиковським за підтримки адміністрації та кураторів груп.

Можливо, Вам буде цікаво

By