Нашi знову не пiдвели!

В суботу, 7 квітня, в м.Новомосковську на лівому березі річки Самари відбувся традиційний Чемпіонат області з легкоатлетичного кросу.

У змаганнях взяли участь 12 команд (164 учасники) з наступних міст області: Дніпропетровська, Новомосковська, Кривого Рогу, Жовтих Вод, Синельникова, Солонянського та Новомосковського районів.

Цього дня змагалися наймолодші атлети (від 10 років), юніори та дорослі. Для найменших спортсменів було визначено бігову дистанцію довжиною у 500 метрів. Дорослі із юніорами долали довші відстані, а саме: 1000, 2000, 3000, 5000 та 8000-метрові дистанції.

Через велику кількість учасників призерів було чимало, а новомосковські бігуни посіли наступні місця: на дистанції у 500 метрів найшвидшим став підопічний тренера В. Гаркуші Богдан Некраса. Оксана Сімонова показала найкращий результат на дистанції у 5000 метрів (тренер І. Скляренко). На тій же дистанції ІІ місце посіла вихованка тренера Т. Ягодки Марина Кушнір, а Євген М’ясоєдов (тренер В. Гаркуша) пробіг 5-кілометровий крос третім. Закріпив гарні результати збірної міста Антон Сімонов (тренер І. Скляренко), посівши І місце на дистанції у 8000 метрів. Головним суддею Чемпіонату виступив С.Скляренко.

Можливо, Вам буде цікаво

By