Свято здоров’я та спорту

Улюбленим спортивним заходом студентів НККЕП ім. С.В. Литвиненка є День здоров’я , який у коледжі традиційно проводиться на початку вересня. Свято молодості, краси, здоров’я цього навчального року було приурочене до Дня фізкультурника.

Яскраве сонце та гарний настрій супроводжувли спортивні змагання студентів комерційно-економічного відділення груп Б-21, Б-22, ОБ-21, ОП-21, РО-21, ТКм -21 та студентів юридичного відділення груп Ю-21, Ю-22, Ю-23.

На початку свята студенти презентували свої навчальні групи. Спортивна програма складалась із таких видів змагань: туристична смуга перешкод, міні-волейбол та змагання керівників студентських груп. Всі команди груп доклали чимало зусиль , аби отримати кращий результат. І не важливо, що не всі здобули призові місця, головне – всі отримали задоволення від змагань і спілкування .

За підсумками змагань кращими стали студенти юридичного відділення з групи Ю-23 – перше місце (керівник студентської групи О. Свіженко) ; друге місце вибороли студенти групи Ю-21 (керівник Т. Бертіна), третє – Ю-22 (керівник групи А.Улянченко).

Директор коледжу Любов Піхотіна привітала переможців та всіх учасників змагань, побажала всім міцного здоров’я і наголосила, що студенти НККЕП ім.С.В. Литвиненка мають стати прикладом за своє прагнення до здорового способу життя.

Спортивні змагання організували та провели керівник фізичного виховання О.Гаркуша та викладач фізичного виховання А.Мусієнко.

Можливо, Вам буде цікаво

By