Зустріч з олімпійцем

У середній загальноосвітній школі №7 з інтернатним відділенням зустрічі зі знаменитими людьми вже стали традицією.

Так, у 2011 – 2012 навчальному році школу відвідав всесвітньо відомий та знаменитий актор і режисер Родіон Нахапетов. Привітати шкільну збірну, призерів обласних змагань з футболу, приїжджав футболіст команди «Дніпро» Олексій Антонов.

І ось знову цікава зустріч. В рамках Олімпійського тижня школу відвідав срібний призер літніх Олімпійських ігор у Лондоні Олександр П’ятниця. Спортсмен приїхав до школи зі своїм спортивним знаряддям – списом. Старшокласники із захватом зустріли олімпійця, який прославив країну на весь світ, довівши, що наша земля щедра на таланти. Директор школи Олена Анатоліївна Романовська запросила Олександра до розмови з учнями. Їх цікавило безліч речей: як почалася спортивна кар’єра олімпійця, чи побив він власний рекорд на Олімпіаді, чи задоволений результатом змагань; що відчув спортсмен, коли над стадіоном затріпотів український прапор; чи допомагали у змаганнях українські вболівальники та інше. На всі ці запитання Олександр П’ятниця відповідав схвильовано. Мабуть, ще не звик до своєї популярності.

Після зустрічі гість погодився сфотографуватися, на згадку про зустріч залишив запис у книзі знаменитих гостей школи, і, звичайно, роздав велику кількість автографів.

Крім цієї зустрічі, у школі проводилися заплановані заходи: прес-конференції, брейн-ринги, спортивні змагання. Зокрема, разом із клубом роботи по мікрорайону «Товариш» було проведено спортивний конкурс «3-С» (сильні, сміливі, спритні). У ньому взяли участь старшокласники школи, молодь з мікрорайону «Решкут».

Всі ці заходи – складові чинники копіткої роботи, яку проводить педагогічний колектив школи з метою виховання у підростаючого покоління прагнення до здорового способу життя, патріотичних почуттів, гордості за свою рідну землю – Україну.

Можливо, Вам буде цікаво

By