Успішний старт!

Не кожна людина може похвалитися тим, що вона вміє грати у настільний теніс. Цей вид спорту не такий популярний в Україні, як футбол чи баскетбол, але бажаючих навчитися та грати у цю цікаву гру ніколи не бракує, хоча специфіка гри вимагає володіти неабиякою спритністю та реакцією, уміння швидко думати і мати велику витримку, впевненості у своїх силах.

Всі ці якості були продемонстровані збірною командою Новомосковського кооперативного коледжу економіки та права ім. С. Литвиненка у складі:

Н. Петренко, А. Скомарова, Я. Мірошниченка, які стали переможцями зональної першості області серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації у м. Новомосковську 10 грудня цього року.

Невимушено і впевнено були обіграні команди навчальних закладів міст Павлограду та Новомосковська. Треба зазначити, що команда кооперативного коледжу у цьому складі тричі поспіль стала переможницею

зональних змагань першості області.

В особистому заліку Н. Петренко є дворазовим призером фінальних змагань 2006 та 2007 рр., які традиційно проходять у м. Дніпродзержинську.

Бажаємо спортивних досягнень та хороших показників у навчанні, адже нинішній рік – випускний.

Источник: А.Сухий, керівник з фізичного виховання

Можливо, Вам буде цікаво

By