З перемогою із Італії

Вперше в історії Чемпіонат світу з кікбоксингу було проведено одразу серед шести міжнародних Асоціацій. Чемпіонат проводився у м. Марина-ді-Каррара (Італія).

Ці змагання викликали великий резонанс і поштовх у розвитку світового кікбоксингу. У чемпіонаті світу взяли участь більше 6 тис. атлетів з 93 країн світу.

Збірну України захищав мешканець нашого міста Кирило Гаврильченко. Кирило подав заявку одразу в 3 найсильніших версіях кікбоксингу – Full contact, Low Kick, K-1. Мало хто з іноземців може витримати такий натиск і виступати одразу в 3-х версіях, але Кирило Гаврильченко зміг довести, що українські спортсмени можуть все! Довів він не лише словами, а й ділом, завоювавши 3 золотих медалі у ваговій категорії до 91 кг. На його шляху були спортсмени з Азербайджану, Франції, Португалії, Греції, Німеччини, Італії, Швеції, Норвегії та Ірландії. Фінальний поєдинок з К-1 проти італійця транслювався 21 листопада о 8 годині ранку по телеканалу Євроспорт, під час якого Кирило нокаутував свого

суперника в першому раунді.

Кирила Гаврильченка було визнано кращим бійцем важкої ваги (91гк) об’єднаного Чемпіонату Світу-2013 з 6 федерацій. Він здобув 9 перемог, з яких 8 – нокаутом і лише в одному поєдинку переміг за очками.

Нагадаймо, що минулого року на Чемпіонаті Світу Кирило Гаврильченко теж був переможцем. Цього року він підтвердив свій титул!

Можливо, Вам буде цікаво

By