Наші досягнення

Нещодавно у м. Нікополь, а саме з 12 по 14 лютого проходив чемпіонат області з волейболу серед юнаків 1994-1995 років народження. Сім сильніших команд Дніпропетровщини включилися у боротьбу за звання чемпіонів з міст: Нікополь, Дніпропетровськ, Тернівка, Царичанка, Орджонікідзе, Новомосковськ.

Змагання проводились за коловою системою. Незважаючи на складні умови, в яких тренуються наші спортсмени, збірна команда у складі: Володимира Біряєва, Владислава Валковського, Владислава Гамолі, Євгена Макогона, Івана Малофейчика, Дмитра Омельяненка, Богдана Рудника, Федора Дорошевича, Миколи Шелакового, Владислава Цекіля, Юрія Чеснокова, отримавши чотири перемоги і дві поразки, посіла третє місце. Другими була команда м. Дніпропетровська, а чемпіонське звання зберегла команда м. Нікополя.

Особливу подяку хочеться висловити батькам та спонсорам – Дмитру Олександровичу Глущенку і Сергію Анатолійовичу Морозу за підтримку і фінансову допомогу, яка так необхідна нашим дітям.

Колектив Дитячо-юнацької спортивної школи в голові директора Ірини Володимирівни Сапеги щиро вітає спортсменів і їх тренера Наталію Миколаївну Рублевську з досить вдалим виступом, бажає їм міцного здоров'я і успіхів у навчанні та спорті.

Источник: Адміністрація ДЮСШ

Можливо, Вам буде цікаво

By