Криминальная хроника на 1 ноября

30 жовтня п. р. співробітниками карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул.. Тургенєва, у непрацюючого, раніше судимого, 42-річного господаря оселі було вилучено електродетонатор без маркування.

Того ж дня, співробітниками міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів у квартирі матері вищевказаного громадянина було вилучено 36 патронів калібру 7.62 мм до автомату «Калашникова», які належали зловмиснику. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

31 жовтня п. р. до співробітників Перещепинського міського відділу міліції Новомосковського міського відділу звернулася 42-річна, мешканка Магдалинівського району. Заявниця повідомила про те, що біля одного із будинків по вул. Котовського невідомий чоловік побивши руками і ногами по тулубу заволодів мобільним телефоном та мопедом «Альфа» у її 16-річного сина. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, 21-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом, порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Можливо, Вам буде цікаво

By