Відстояли звання чемпіонів

З 19 по 21 травня поточного року спортивний зал ДЮСШ управління освіти м. Новомосковська гостинно приймав учасників Чемпіонату першості області з волейболу серед дівчат.

Команду нашого міста представляли Чемпіони області 2010 року в даній віковій групі, вихованці подружжя тренерів Наталії Миколаївни та Бориса Борисовича Рублевських:

Марія Павлова, Ольга Єфіменко, Ярослава Петраш (колегіум № 11), Єлизавета Іванова, Яна Масенко, Анастасія Мурчич (ЗОШ № 18), Ольга Пасічник, Руслана Яковенко (ЗОШ № 1), Катерина Яровенко (гімназія № 3), Неля Аджлоні (ЗОШ № 7) та дебютантки Чемпіонату — Анна Мамина і Валерія Малюк (ЗОШ № 18).

В змаганнях, які проводилися за змішаною системою, взяли участь 8 команд з різних регіонів області.

Кожна зустріч для нашої команди була фінальною через те, що кожен суперник намагався якнайкраще зіграти проти минулорічних Чемпіонів.

Отримавши 3 перемоги в своїй підгрупі, команда ДЮСШ управління освіти потрапила до фінальної четвірки, де ігри проводилися за перехресною системою.

У грі з командою Покровського району наші дівчата з рахунком 2:0 отримали перемогу і здобули право на боротьбу за звання Чемпіона області.

Надзвичайно напружено проходила фінальна гра за 1-2 місця з командою м. Дніпропетровська. Продемонструвавши високий рівень фізичної, тактичної і психологічної підготовки та за активної підтримки глядачів, наша команда з рахунком 3:0 перемогла своїх суперниць і відстояла звання Чемпіона області.

Бронзовим призером стала команда смт. Васильківка, яка з рахунком 2:0 перемогла команду з смт. Покровки.

Кращим нападаючим гравцем Чемпіонату організаційним комітетом визнано Марію Павлову.

Чемпіонам та призерам змагань вручені грамоти управління з фізичної культури та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Адміністрація ДЮСШ управління освіти вітає тренерів та їх вихованців із званням Чемпіонів області, висловлює подяку за вдалий виступ і бажає творчого натхнення та подальших успіхів у навчанні й спорті.

Можливо, Вам буде цікаво

By