Чому я обираю Дмитра Глущенка

Володимир Йосипович Масіч:

– Сімнадцять років я працював секретарем міськвиконкому, заступником міського голови, секретарем міської ради депутатів. Маю великий досвід, добре знаю господарство міста Новомосковська, його «слабкі» місця. Я дуже люблю рідне місто, глибоко шаную історичні традиції, з повагою ставлюся до його мешканців.

Тому мені не байдуже, яким буде Новомосковськ, хто буде очолювати міську владу.

Я уважно ознайомився з усіма кандидатами, їх передвиборчими програмами. Всі вони заслуговують на увагу.

Але вважаю, що міським головою 31 жовтня 2010 року треба обрати Глущенка Дмитра Олександровича. Він – молодий, енергійний, перспективний, і проявив себе у бізнесі як талановитий керівник. Відкрито спілкується з виборцями, не боїться їх гострих запитань.

Передвиборча програма Дмитра Глущенка найбільш повно відображає всі питання життєдіяльності міста. Подобається те, що цей кандидат до вирішення всіх питань підходить по-новому, враховуючи дію об’єктивних економічних законів, а не по-волюнтаристськи.

Важливо те, що в програмі дій він передбачає вирішення болючих питань для всіх верств населення: дітей, підлітків, працюючих і пенсіонерів. Для кожної категорії є щось цікаве і важливе.

Період керівництва колишньої влади у Новомосковську – це було, на превеликий жаль, щось хаотичне, безсистемне, одним словом, – цілковите непорозуміння.

Думаю, що з обранням міським головою Глущенка Дмитра Олександровича місто неодмінно зміниться на краще. Головне, щоб кожен мешканець міста відчув, що йому стало зручно, затишно і комфортно жити у рідному місті!

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаСвітлана Миколаївна Кошова, директор ЗОСШ №17

– Зазвичай кандидати у всі рівні влади приходять до нас лише безпосередньо перед виборами. Дмитра Олександровича я знаю з того часу, як прийшла працювати директором школи, тобто з 2007 року. Він перший приїхав до школи і запропонував свою допомогу. Хорошим і дієвим стимулом до навчання стали стипендії учням, подаровані шість комп’ютерів, допомога з ремонтом.

Можна сказати, що саме завдяки Дмитру Олександровичу було врятовано життя Бабенко Дар’ї. Тато один виховує дівчинку, і коли знадобилися кошти для проведення операції на серці, Д. Глущенком та його друзями- підприємцями було зібрано необхідну суму, і дівчинку прооперували. Дмитро Олександрович особисто цікавився станом здоров’я дитини, і я з радістю йому повідомляла, що все обійшлося, дівчинка одужує. Сьогодні Даша відвідує школу і почувається цілком здоровою. З такими людьми можна і треба працювати. Хоча нашу школу чомусь обходять меценати, а якщо і приходять, то дійсно лише перед виборами. Наша співпраця з Дмитром Олександровичем є планомірною і плідною. Для дітей дуже важливим є приклад, і діти добре знають, що він займається спортом, робить добрі справи, говорить молоді про цінності, які необхідні при становленні молодої людини.

Тому мій вибір – саме за таким кандидатом – молодим, енергійним, розумним, перспективним. Я впевнена, що разом ми зробимо місто кращим!

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаПетро Єскін, голова ради ветеранів партизанів і підпільників Присамар’я

– Дмитра Олександровича Глущенка я знаю ось уже 15 років, адже він онук Поліни Огурцової, жінки, яка багато допомагала партизанам під час окупації Новомосковська.

Протягом цього часу він надає посильну матеріальну допомогу нашій ветеранській організації.

Д. Глущенко вітає нас з Днем Перемоги, Днем партизанської слави, і робить це за власний кошт, що є для нас дуже цінним.

Велике значення він надає патріотичному вихованню молоді, тому не раз організовував поїздки по місцях партизанської слави. Діти завжди радо спілкуються з нами, ветеранами, виявляють зацікавленість до історичних подій воєнної доби. Таке спілкування є цінним для підростаючого покоління.

Дмитро Олександрович молодий, але грамотний керівник, який має гарну програму, вміє, хоче, і може відстоювати інтереси громади міста. Він небайдужий, скромний, надійний, справжній патріот Новомосковська.

Вважаю його достойним кандидатом на посаду міського голови, тому й підтримаю Дмитра Глущенка на виборах.

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаВалерій Іванович Тарасенко, голова профспілкового комітету шпало-просочувального заводу:

– Дмитро Олександрович нещодавно проводив зустріч у нас на заводі з працівниками. І за такий короткий період зумів вселити у людей оптимізм. З кандидатом у мери у нас вийшла хороша конструктивна розмова. Головне, що сподобалося людям, що він нічого не обіцяв, а лише сказав про те, що встиг зробити, очолюючи громадську організацію «За чисте місто». Йому, як і нам, набридли розбиті дороги, високі тарифи, темні вулиці і безвідповідальність чиновників. Дмитро Олександрович окреслив найважливіші завдання, які треба буде зробити у разі обрання його міським головою. І всі вони цілком реальні. Вже сьогодні за підтримки губернатора області О. Вілкула місто має ліміти на газ і у квартирах новомосковців тепло. Поволі відновлюється телефонний та радіозв’язок, хоча б шлаком, але вже відсипаються вулиці нашого міста. Тобто початок зроблено. Треба дати шанс та поступитися місцем молодому і перспективному, новому господарнику. Якщо й бракує досвіду, то він приходить з роками. Не святі горщики ліплять. Один у полі не воїн, з Дмитром Олександровичем іде молода команда управлінців, бо вже настав час оновлювати і депутатський склад.

Ми підтримуємо Дмитра Олександровича і бажаємо йому перемоги!

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаМарченко Петро Петрович, пенсіонер:

– Я 46 років свого життя віддав підприємствам Дніпропетровської області, з них 22 роки – місту Новомосковську.

Мені не байдуже, хто керуватиме містом у найближчі п’ять років. Ознайомившись з кандидатами на посаду міського голови, колективами, які їх підтримують, їх програмами, слухаючи їх виступи, відповіді на запитання виборців, зробив, як мені здається, правильний вибір.

Найконкретніша, серйозна, смілива та, на мій погляд, правдива і реальна програма саме у Дмитра Олександровича Глущенка. Я звернув увагу на цього молодого чоловіка, коли ще працював головним інженером у ЖЕО. Є у нього і робоча жилка, і цілеспрямованість, і чуйність, подумав я ще 5 років тому, коли вперше віддав за нього свій голос.

Послухавши його зараз, думаю, що не помилився у ньому. У його планах – наведення порядку у місті, захист жителів від бюрократизму та необґрунтованих тарифів, які ростуть кожні півроку без пояснень. До душі і його прагнення застосовувати нові енергозберігаючі технології, які дуже потрібні і області, і нашому місту.

Тому прошу всіх новомосковців, кому не байдужа доля міста, проявити активність на виборах і віддати свій голос за Глущенка Дмитра Олександровича та його команду.

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаНаталія Іванівна Марченко, мешканка міста:

– На мій погляд, вибори міського голови – справа дуже важлива і відповідальна, адже саме від мера залежить те, як і чим житиме місто та його мешканці найближчі п’ять років.

Нема бажання поливати брудом колишню владу, як і немає бажання її хвалити – всі ми бачили і відчували на собі та на своїх кишенях наслідки її керівництва. Тому зараз так важливо використати шанс і змінити своє життя на краще.

З усіх кандидатів на посаду мера я покладаю надії лише на Дмитра Глущенка. Дмитро Олександрович – корінний мешканець Новомосковська, багато хто знає його особисто, знає як він живе, що зробив для міста. Я бачу в ньому грамотну і порядну людину і вважаю за необхідне дати йому можливість втілити у життя плани і мрії – зробити наше невелике, але дуже гарне місто чистим, доглянутим, з відремонтованими під’їздами і церквою, дорогами і скверами…

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаНаталія Рублевська, тренер ДЮСШ:

– Більше чотирьох років влада майже повністю ігнорувала спортсменів нашого міста, в тому числі і дитячо-юнацьку спортивну школу. Лише завдяки батьківській та спонсорській допомозі ми можемо існувати, їздити на змагання, тренуватися. Весь цей час ДЮСШ незмінно підтримував Дмитро Олександрович Глущенко. Його меценатська допомога неодноразово виручала нас у складній ситуації, сприяла розвитку спорту у місті, а отже – і захисту честі та гідності Новомосковська на спортивних майданчиках всієї країни.

Але не лише через це я підтримую Дмитра Глущенка. Мені імпонує його передвиборча програма, в якій він великого значення надає розвитку спорту у місті та фізичному вихованню молоді. Реформи у сфері ЖКГ, освіти теж потрібні нашому місту. Словом, ідучи на вибори 31 жовтня, я вже твердо знаю, кому віддам свій голос. Людині, яка не обіцяє, а робить – Дмитру Глущенку

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаВалерій Гребенкін, підприємець:

– Я особисто знаю Дмитра Олександровича уже багато років. Бачив, як він формувався як особистість, як підприємець.

Його характеристика різнопланова. По-перше, Дмитро Глущенко – людина сильної енергетики, дуже трудолюбний і цілеспрямований. І в той же час це людина команди, яскравий лідер, який уміє обрати собі сильних однодумців з таких, як він – енергійних, працелюбних і талановитих людей. Важливо і те, що він – боєць, людина, яка може тримати удар. І в той же час Дмитро Олександрович має прекрасні стосунки у родині, троє чудових дітей, прекрасних батьків…

Особисто я цілком поділяю всі погляди Дмитра Глущенка. Він проявив себе як талановитий підприємець, керівник, меценат. Тому я голосую за Дмитра Глущенка!

Чому я обираю Дмитра ГлущенкаГончар Інна Борисівна, помічник лікаря з гігієни харчування:

– Була вражена, коли побачила Дмитра Глущенка на вулиці Леваневського, яку засипали шлаком. Він особисто контролював хід робіт. Приємно, що такий молодий чоловік, а переймається проблемами інших людей. Хтось може сказати, що це перед виборами. Нехай і так, але це краще, ніж возити містом біг-борди на візку з власним портретом та порожніми гаслами.

Нашу вулицю Д. Глущенко не ремонтував, але разом з головою Соціального блоку Вікторією Шиловою допоміг відстояти проїзд на вулицю Жовтневу, де ми проживаємо, і не допустив там будівництва станції технічного обслуговування.

Нас зрозуміли і підтримали, на відміну від чиновників міськвиконкому, які виганяли людей із кабінетів.

Я вірю, що такі люди здатні змінити наше життя. У Дмитра Глущенка вистачить вміння, терпіння і мудрості, щоб ми жили у теплих квартирах, а хворі не турбувалися, що завтра не буде у лікарні життєво необхідного інсуліну. Щиро бажаю йому перемоги!

Можливо, Вам буде цікаво

By