Осiнь спортивна

За два місяці нового навчального року вихованці різних вікових груп ДЮСШ управління освіти зробили більше 40 стартів з культивуючих видів спорту.

БАСКЕТБОЛ

З 16 по 18.09.11 р. у м. Дніпродзержинську відбувся відкритий Кубок з баскетболу серед юнаків 1997 р.н., в якому вихованці тренера І. Кобця посіли ІІ місце і були нагороджені організаційним комітетом медалями та грамотами.

Протягом чотирьох тижнів спортивний зал ДЮСШ управління освіти гостинно приймав спортсменів з різних регіонів нашої області, учасників обласних змагань з баскетболу серед юнаків та дівчат 1998 та 1999 р.н. Вихованці тренерів Бориса Борисовича та Наталії Миколаївни Рублевських виграли серед дівчат 1998 р. н. та посіли почесне ІІ місце. А юнаки 1998-99 р. н., вихованці тренерів І.Кобця та А. Пелипенко, посіли IV місце.

ВОЛЕЙБОЛ

13-16 жовтня в спортивному залі ДЮСШ управління освіти відбувся Чемпіонат області з волейболу серед дівчат 1999 року народження. В змаганнях взяли участь 6 сильніших збірних команд області. У вирішальній зустрічі за І-ІІ місця вихованці тренера Б. Рублевського з рахунком 2:1 поступилися збірній команді м. Дніпропетровська і посіли ІІ місце.

Третій щабель п’єдесталу пошани посіла команда ДЮСШ Васильківського району.

Переможцям і призерам вручені грамоти обласного управління з фізичної культури і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

14-15 жовтня у м. Дніпропетровську проводився обласний турнір серед юнаків вищих навчальних закладів. У змаганнях брали участь 8 збірних команд області. Вихованці тренера Н. Рублевської, отримавши поразку у вирішальній зустрічі від збірної команди Дніпропетровської області, посіли ІІ місце і були нагороджені грамотами організаційного комітету.

З 17 по 24 жовтня у м. Харкові проводився Чемпіонат України з волейболу серед юнаків 1995-96 р. н. В складі збірної команди Дніпропетровської області Владислав Гамоля став Чемпіоном України і вперше виконав норматив кандидата в майстри спорту.

З 21 по 24 жовтня у м. Запоріжжі проводився Міжнародний турнір серед дівчат 1997-98 р. н.

В турнірі взяли участь 12 команд. Змагання проводилися за змішаною системою. В своїй підгрупі вихованці тренера Н. Рублевської посіли І місце і потрапили до четвірки, яка боролася за І – IV місця.

Для фінальних ігор у наших спортсменок, які грали без замін, не залишилося сил. Поразки від збірних команд м. Москви та Дніпропетровська відтиснули нашу команду на четверте місце.

27-30.10.11 р. у м. Орджонікідзе обласне управління з фізичного виховання та спорту проводило першість області серед дівчат 1999-2000 р. н.

В змаганнях, які проводилися за коловою системою, взяли участь 6 збірних команд з різних регіонів області. Збірну команду нашого міста представляли:

Катерина Сазонова, Ірина Кравець, Марина Ворса та Влада Герасименко (колегіум № 11), Алла Падалка, Ірина Єфременко, Олена Хлань, Влада Сидоренко (СЗШ № 6) і Ольга Лупол (гімназія № 3).

Отримавши п’ять перемог з п’яти можливих, вихованці тренера Б. Рублевського стали переможцями змагань.

Переможці і призери першості області нагороджені грамотами організаційного комітету.

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

15-16.09.2011 р. у м. Дніпропетровську проводився Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 1994-95 р.н. та юнацькі ігри серед учасників 1996-97 р.н.

На дистанції 400м Євген М’ясоєдов став срібним призером, а Євген Шелудько на дистанції 100м – бронзовим призером Чемпіонату області.

27 вересня на місцевому стадіоні «Металург» проводилася першість міста серед СЗШ з легкоатлетичного чотириборства. В змаганнях взялили участь 11 шкіл.

Переможцями і призерами стали: І місце – СЗШ №1 (дир. Н. Чорна, вч. фіз-ри В. Парамонова); ІІ-ІІІ місця поділили між собою – СЗШ № 18 (дир. С. Жовтяк, вч. фіз-ри Т. Калашникова) та гімназія № 3 (дир. В. Ситник, вч. фіз-ри Л. Тонконог).

8 жовтня 2011 р. у парку ім. Сучкова проводився Чемпіонат області з легкоатлетичного кросу. Призерами Чемпіонату стали вихованці нашої школи: Анна Данилова (ІІ місце на дистанції 500м) – тренер Т. Ягодка, Денис Маймор (ІІ місце на дистанції 500м) – тренер В. Гаркуша, Ярослав Малиночка (ІІІ місце на дистанції 3000м) – тренер Т. Затула, Марина Кушнір стала чемпіонкою області на дистанції 3000м. – тренери Т. Ягодка та І. Скляренко.

12 жовтня на стадіоні «Металург» проводилася першість міста серед СЗШ «Старти надій». В змаганнях взяли участь 12 шкіл. Переможцем і призерами стали: І місце – колегіум №11 (дир. Т. Третьякова, вч. фіз-ри Т. Литвинова), ІІ місце – СЗШ №6 (дир. О. Коба, вчителі фіз-ри Н. Лебідь та І. Євгеньева), ІІІ місце – гімназія №3.

ФУТБОЛ

З 19 по 28 вересня поточного року на спортмайданчиках СЗШ №1, СЗШ №2 та ДУ №2 проводилась першість міста серед шкіл з міні-футболу на приз клуба «Шкіряний м’яч”. У кожній віковій групі в змаганнях взяли участь 10 шкіл.

Переможцями і призерами у своїх вікових групах стали:

старша вікова група (1999 рік народження):

І місце – СЗШ №6), ІІ місце – СЗШ №1, ІІІ місце – СЗШ №12 (дир. І. Сирцова, вч. фіз-ри – В. Кітриш).

середня вікова група (2000 рік народження):

І місце – СЗШ №18, ІІ місце – СЗШ № 6, ІІІ місце – СЗШ № 7 (дир. О. Романовська, вч. фіз-ри – В. Качківський).

молодша вікова група (2001-2002 р.н.):

І місце – СЗШ №12, ІІ місце – колегіум №11, ІІІ місце – СЗШ №17 (дир. С. Кошова, вч. фіз-ри – О. Дядюра).

Переможцям і призерам вручені грамоти міського управління освіти.

З 5 по 10 жовтня на стадіоні ім. Кірова проводився Кубок міста серед збірних команд загальноосвітніх шкіл. В змаганнях неповних середніх шкіл взяли участь 52 учні з чотирьох шкіл. Переможцем стала команда НВК №5 (дир. О. Педаш, вч. фіз-ри – О. Кулініч).

В змаганнях серед СЗШ взяли участь 168 юнаків з 12 шкіл.

Володарем Кубку стала команда СЗШ №7 у складі: Богдан Пронько, Олександр Радіонов, Владислав Полтавець, Іван Бондаренко, Владислав Козиний, Владислав Кармановський, Станіслав Підодній, Валентин Філенко, Дмитро Клочко, Олександр Черевко, Олександр Дудник, Денис Рекін, Ярослав Базарний.

Друге місце посіла команда СЗШ №2 (дир. І. Липка, вч. фіз-ри – Ю. Коломієць).

На ІІІ місці команда СЗШ №15 (дир. В. Приперич, вч. фіз-ри – С. Ткаченко).

21.10.2011 р. завершилася першість міста серед чоловічих команд.

В змаганнях, які проводилися в два кола за коловою системою (весна, осінь), взяли участь 8 команд. За результатами двох кіл збірна команда ДЮСШ посіла 4 місце (тренери О. Сігєєв та В. Ягодка).

З 24 по 26 жовтня поточного року в смт. Царичанка проводився Всеукраїнський турнір серед дитячих команд 2001-02 років народження.

В змаганнях взяли участь 6 команд.

Вихованці тренера О. Сігєєва посіли ІІІ місце.

Можливо, Вам буде цікаво

By