Партiя регiонiв – iменинниця

У святковій атмосфері було відзначено у нашому місті черговий день народження Партії регіонів її членами і прихильниками, які зібралися з цієї нагоди у Палаці металургів.

Під звуки духового оркестру відкривали святкове дійство організатори заходу, а з вітальним словом до присутніх звернувся голова Новомосковської міської організації ПР Микола Солошенко, заступник голови обласної організації ПР Олександр Безуглий, секретар міської ради Борис Мазур, які привітали присутніх зі святом та побажали всіляких гараздів жителям Новомосковська, наголосивши на багаточисельності партії, у рядах якої на сьогодні налічується 1 мільйон 400 тисяч членів. Правляча партія є однією з найпотужніших не лише в Україні, а й у Європі, і саме представникам цієї партії, яка на сьогодні складає більшість у парламенті, належить втілювати у життя обіцяні перетворення, які мають на меті навести лад у країні, покращити рівень життя людей. Програма реформ Президента України Віктора Януковича спрямована на підняття економіки та покращення життя кожного українця.

За багаторічну сумлінну працю обласний та міський керівники нагородили активістів Партії регіонів грамотами голови ПР України Миколи Азарова, голови обласної державної адміністрації Олександра Вілкула.

Один за одним піднімалися на сцену представники підприємств, організацій, депутати міської ради, котрі внесли свою дещицю у роботу партії.

Також цього дня були вручені партійні квитки новим членам, які поповнили ряди регіоналів.

Цього дня відзначали професійне свято залізничники, і оркестр 194-го понтонно-мостового загону під керівництвом Богдана Задорожного (командир частини – полковник Микола Савчук), приймали вітання, і, як завжди, радували присутніх чудовими художніми номерами.

Неможливо уявити жодного міського свята, у якому б не брали участі оркестранти, які вже давно стали улюбленцями новомосковців. Солісти оркестру Олександр Мірошниченко, Руслан Герасименко (на фото), Юля Цюпило викликали шквал аплодисментів глядацької зали. Вигуки «браво» супроводжували кожний виступ артистів, а музиканти не втомлювалися виконувати свої чудові композиції. Богдан Задорожний щиро подякував командиру частини М. Савчуку за турботу і небайдужість до творчого колективу, котрий має можливість виступати, подорожувати Україною, супроводжуючи своїми виступами відкриття нових будинків та інші святкові заходи.

Тож нам усім пощастило, що цей колектив працює у нашому місті і ми маємо можливість насолоджуватися його виступами, які несуть заряд позитиву, хорошого настрою, оптимізму, долучаючи всіх нас до світу прекрасного.

Можливо, Вам буде цікаво

By