В ході трьох обшуків новомосковські поліцейські вилучили наркотики та зброю

Впродовж трьох діб у місті Новомосковську та Новомосковському районі відбулись санкціоновані обшуки, під час яких встановлено зловмисників з наркотичними речовинами та зброєю.

На подвір’ї та у господарських приміщеннях 51-річного новомосковця  правоохоронці виявили та вилучили подрібнену  рослинну речовину зеленого кольору, розфасовану у скляні банки, пакети та коробки. За словами  власника будинку марихуану він зберігав для власних потреб.

 

У будинку іншого 37-річного місцевого мешканця, який є фігурантом кримінального провадження, відкритого за фактом  незаконного зберігання наркотичних засобів, було виявлено обріз та предмет, схожий на детонатор.

За місцем мешкання 21-річного жителя Новомосковського району  під час обшуку поліцейським вдалося виявити  фасовану у поліетиленові пакети суміш рослинного походження. Все знайдене правоохоронці передали експертам.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Встановлюються джерела надходження вилучених наркотичних речовин та предметів. Перевіряється причетність даних осіб до збуту наркотичних засобів на території міста та району.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Новомосковського відділу поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By