Криминальная сводка на 5 декабря

4 грудня п. р. до працівників Новомосковського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, 27-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що двоє невiдомих на вул. Сучкова намагалися заволодiти його автомобiлем.

Встановлено, що 3 грудня о 20 г. на вул. Радянськiй потерпілий, керуючи автомобiлем, пiдiбрав двох пасажирiв, яких погодився вiдвезти до Днiпропетровська. Пiд час руху, бiля одного із будинків по вул. Сучкова один з пасажирiв ззаду накинув на шию водія мотузку, а iнший утримував його за ноги. Але внаслiдок опору мотузка перервалася. Автомобiль здiйснив наїзд на огорожу, пiсля чого нападники залишивши автомобiль, втекли. Прийнятими заходами за скоєння злочину працівниками карного розшуку були затриманi непрацюючі, 27-ми та 33-х річні громадяни, один із яких є раніше судимим.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Можливо, Вам буде цікаво

By