Новомосковський район: надзвичайники деблокували двох людей з понівеченої автівки

16-го березня о 00:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди яка сталась на автошляху «М-04» поблизу селища Новоселівка Новомосковського району, дві людини заблоковані в понівечено автомобілі та потребують допомоги.

За викликом одразу направлено чергове відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій легкового автомобіля «Skoda Octavia» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з мінімаркетом «Маяк», внаслідок чого двоє людей опинились затислими в автомобілі та потребували допомоги.

Співробітниками пожежно-рятувального підрозділу деблокували двох постраждалих з автомобіля та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікарні.

Стан здоров’я двох постраждалих – важкий.

До надання допомоги залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Можливо, Вам буде цікаво

By