У Новомосковську поліцейські затримали 36-річного чоловіка, який організував збут наркотичних препаратів через мережу Інтернет

Під час санкціонованого судом обшуку правоохоронці вилучили більше 4 тис. пакетиків з психотропами.

Кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України поліцейські відкрили у лютому цього року. Протягом декількох місяців працівники Новомосковського відділу поліції за процесуальним керівництвом прокуратури документували злочинну діяльність наркоторговця.

 

22 травня правоохоронцями проведено обшук за місцем мешкання фігуранта. В оселі 36-річного чоловіка поліція вилучила більше чотирьох тисяч пакетиків з марихуаною, амфетаміном, гашишем та іншими наркотиками, загальною вагою близько трьох кілограмів. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених речовин складає близько 1 млн. 282 тис. грн.

Також, в ході слідчих заходів було вилучено сім-картки операторів мобільного зв’язку, мобільні телефони, електронні ваги, банківські картки, ноутбуки та чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Все вилучене направлено на експертне дослідження. Після проведення якого буде вирішуватися питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

В теперішній час проводяться заходи направленні на встановлення джерела надходження вилучених наркотичних речовин.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Можливо, Вам буде цікаво

By