В Новомосковском районе четверо злоумышленников подорвали банкомат и украли почти 1 млн грн

Четверо злоумышленников, которые в г.Новомосковск взорвали банкомат и украли почти 1 млнн грн, были задержаны правоохранителями, сообщает полиция Днепропетровской области.

“В полицию Днепропетровской области от полиции Сумской области поступила оперативная информация, что группа лиц готовится к подрыву банкомата в Новомосковском районе. Полицейские управления уголовного розыска ГУНП в Днепропетровской области задержали четырех мужчин сразу после совершения преступления. Ими оказались трое жителей г.Сумы и житель Каменского района в возрасте от 34 до 49 лет”, – сказано в сообщении на странице в Фейсбуке.

Во время преследования злоумышленники оказали сопротивление и протаранили служебный автомобиль спецназовцев КОРД. Заблокировав автомобиль беглецов, полиция задержала всех четверых участников преступления.

“При осмотре авто “Opel Omega” оперативники изъяли похищенные кассеты из банкомата с суммой около миллиона грн, оружие и другие вещественные доказательства. Также правоохранители установили, что задержанные приехали в область на двух автомобилях. После подрыва банкомата, они оставили автомобиль “БМВ” в поселке вблизи места преступления, а на втором пытались убежать”, – говорится в сообщении.

По данному факту возбуждено уголовное производство по ч.5 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража).

На Дніпропетровщині поліцейські затримали учасників злочинного угруповання, які підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень

На Дніпропетровщині поліцейські затримали учасників злочинного угруповання, які підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривеньДля зупинки крадіїв спецпризначенці КОРД застосували табельну зброю, заблоковували автомобіль, після чого затримали зловмисників. До поліції Дніпропетровської області від поліції Сумщини надійшла оперативна інформація, що група осіб готується до підриву банкомату у Новомосковському районі. Поліцейські управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області затримали чотирьох чоловіків одразу після скоєння злочину. Ними виявились троє жителів м. Суми та мешканець Кам’янського району віком від 34 до 49 років. Під час переслідування зловмисники чинили опір та протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Заблокувавши автомобіль втікачів, поліція затримала всіх чотирьох учасників злочину. Під час огляду авто «Opel Omega» оперативники вилучили викрадені касети із банкомату із сумою близько мільйона гривень, зброю та інші речові докази. Також правоохоронці встановили, що затримані приїхали в область на двох автомобілях. Після підриву банкомату, вони залишили автомобіль «БМВ» у селищі поблизу місця злочину, а на другому намагалися втекти. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває комплекс оперативних та слідчих заходів для документування цього злочину. Також затримані перевіряються на причетність до аналогічних фактів.#поліція #новини Департамент "Корпус оперативно-раптової дії" Національної поліції України Юрий Небесский Анна Старчевская (Старчевська Ганна)

Опубліковано Поліція Дніпропетровської області Пʼятниця, 25 вересня 2020 р.

Можливо, Вам буде цікаво

By