Кривавий вихідний

Під час підготовки цього номеру газети місто облетіла жахлива новина, яка, мабуть, має кардинально змінити уяву читачів про оптимістичні оцінки криміногенної обстановки у місті, надані в інтерв’ю начальником кримінальної міліції Андрієм Клименком.

Ввечері 21 квітня на протилежному місту березі річки Самари у парковій зоні компанія з п’яти молодих людей відпочивала біля розпаленого багаття. Раптом на друзів напали троє невідомих, озброєних піротехнічними засобами, пневматичною зброєю, ножами, cокирою та бейсбольними битами. Нанісши відпочиваючим тілесні ушкодженння різного ступеню тяжкості, злочинці втекли. Троє постраждалих із тяжкими травмами зараз перебувають у лікарні.

Зі слів матері однієї з потерпілих, дві дівчини встигли втекти від нападників, але її доньці Даші це не вдалося — і вона першою потрапила під удари зловмисників. Поки один з нападників наносив удари дівчині, інші двоє налетіли на хлопців Олександра та Олексія. Ті, в свою чергу, аби відволікти небезпеку від дівчат, основний удар взяли на себе. Одна з дівчат прибігла до іншої компанії відпочивальників, які викликали міліцію і швидку та допомогли постраждалим перебратися через міст, звідки їх вже забрала бригада швидкої допомоги.

На сьогодні стан всіх постраждалих є досить тяжким — Дашу із багаточисленними рубленими ранами, переламом руки в двох місцях, пробитою головою з реанімації переведено до хірургічного відділення, Олексій із прорубленою ключицею та роздробленою лопаткою спочатку потрапив до міської лікарні, а вночі його було перевезено до Центральної районної лікарні, де він знаходиться і нині. Олександра, який постраждав найбільше, спочатку також відвезли до ЦРЛ Новомосковська, а вранці його із порізами усіх кінцівок та їх переламами, відрубаними пальцями та роздробленою кистю руки перевезли до 16-ї міської лікарні Дніпропетровська.

Постраждалі не мали можливості добре розгледіти нападників, оскільки ті осліпляли їх піротехнічними факелами, але з того, що все ж-таки вдалося помітити, на обличчі одного із зловмисників була маска, другий був у капюшоні і з високо піднятим коміром, а на трєтьому була металева каска. Дивним чином, день злочину співпав із днем народження Адольфа Гітлера, тож чи не мала ця страшна акція якогось фанатичного підґрунтя?

Причина такого зухвалого злочину невідома, але факт залишається фактом. Тож про спокій у місті нам залишається лише мріяти. Сподіваємось, що злочинців буде знайдено і суворо покарано, а мешканців міста попереджаємо, що ВАША БЕЗПЕКА У ВАШИХ РУКАХ!!! Будьте пильними під час вибору місця і часу для відпочинку!

Родичі постраждалих звертаються до всіх, хто володіє хоч якоюсь інформацією про зловмисників, повідомити її правоохоронним органам.

З метою встановлення очевидців та свідків, Новомосковський МВ ГУМВС звертається до всіх, кому будь-що відомо про цей злочин, повідомити в міліцію за телефонами чергової частини: 7-31-66, 38-00-67, які працюють цілодобово, або за телефоном 7-13-32, або за «телефоном довіри» 38-04-85, або безпосередньо за адресою: 51200, Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул. Радянська, 7. Завчасно вдячні за надання будь-якої інформації.

Можливо, Вам буде цікаво

By