Чемпіонат Дніпропетровської області з ФРІ-ФАЙТУ

Фрі-Файт («Free-fight» – вільний бій) – вид змішаних єдиноборств. В цьому виді спорту дозволено вести бій як в стійці, так і у партері. Удари наносяться руками, ногами, колінами в корпус і голову суперника. Дозволяються кидки, больові та задушливі прийоми.

Сім новомосковських спортсменів, вихованців спортклубу змішаних єдиноборств «Адреналін», взяли участь в цьому чемпіонаті та показали достойні результати.

Кирило Рогожин у ваговій категорії до 69 кг посів ІІІ місце, Павло Щербаков в тій же категорії обійняв другу сходинку п’єдесталу, Олександр Бархатов також посів друге місце, але вже у в/к до 63 кг, а у в/к до 84 кг, як за змовою, другим став Сергій Михайлюк. Один з наших спортсменів посів І місце у в/к до 63 кг. Ним став Максим Калашніков, який завершував свої поєдинки достроково – нокаутами та больовими прийомами. Вкотре Максим показує високі результати у змаганнях різних рівнів. Багато тренуючись, він виховує в собі бійцівські якості, які допомогають йому одержувати перемогу над суперниками. На спортсмена, щодо його майбутнього у професійній лізі змішаних єдиноборств, покладаються великі сподівання.

Тренери спортивного клубу «Адреналін» Кирило Гаврильченко та Олександр Агеєв пропагують здоровий образ життя та закликають всіх до занять спортом.

Можливо, Вам буде цікаво

By