Яскравий світ палітри

Вже впродовж 15 років для школярів незмінно радо відчиняються двері Центру позашкільної роботи, де діє близько 30 гуртків, і кожен може знайти собі справу за покликанням. А для деяких гуртківців хобі згодом перетворюється на професію.

Так, одним з найулюбленіших є гурток образотворчого мистецтва, яким вже багато років керує Ольга Феденко. Це талановитий педагог, майстер своєї справи, яка має міські, обласні та міністерські нагороди. Діти завжди з нетерпінням чекають наступного заняття в гуртку, адже кожного року вони знайомляться з чимось цікавим та захоплюючим: новими техніками малювання, художниками та художніми напрямками, займаються захоплюючою роботою над новою темою.

Ольга Олександрівна зуміла організу вати не просто гурток, а дружний колектив з творчою, доброзичливою атмосферою, де все спрямовано на уважне та дбайливе ставлення до дитини, її внутрішнього світу та настрою. Метою роботи гуртка є зростання дитини як особистості в цілому і творчо розвиненої людини зокрема. Гуртківці беруть активну участь у багатьох конкурсах, влаштовують виставки та культурні заходи. Найталановитіші з них входять до Спілки творчо обдарованих дітей, нагороджуються преміями міського голови, путівками до дитячого табору «Артек», грамотами, подарунками.

Той, хто вдало працював протягом навчального року і витримав іспити, вперше в цьому році одержав посвідчення про закінчення курсу з образотворчого мистецтва в Центрі позашкільної роботи.

Ми, батьки, дуже задоволені тим, що наші діти мають змогу розвивати свої здібності, розширювати кругозір, збагачувати свій внутрішній світ. Адже від того, якими зростають наші діти, залежить, яким буде наше суспільство в цілому.

Ми дякуємо керівництву міста, що в нас існує такий прекрасний заклад, де завжди панують творча атмосфера, натхнення та доброзичливість.

Можливо, Вам буде цікаво

By