Тиждень у цифрах і фактах 12.04.2013

Протягом минулого тижня (з 1 по 7 квітня 2013 року) на території міста Новомосковська було скоєно:

– 4 пограбування (2.04.2013 о 2:30 у під’їзді буд. №35 по вул.Радянській невідомий чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном 21-річної місцевої мешканки та з місця скоєння злочину зник. Проведеними заходами розшуку ввечері цього ж дня по «гарячих слідах» було встановлено та затримано 25-річного місцевого мешканця. Речові докази вилучено, відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст.186 ч.2 КК України, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4-х до 6-ти років.

В цей же день було скоєно ще три пограбування. О 13:00 на перехресті вулиць Харківської та Привокзальної невідомі водії невстановлених автомобілів «Славута» та мікроавтобуса із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділи велосипедом 28-річного місцевого мешканця. Одного із зловмисників – 34-річного місцевого мешканця було встановлено та затримано «по гарячих слідах». Вжито заходів до встановлення та затримання співучасника злочину.

О 22.00 під час спільного вживання спиртних напоїв у дворі буд.№17 по вул.Комсомольській 39-річний місцевий мешканець без застосування фізичної сили відкрито заволодів сумкою з грошима у сумі 900 гривень 58-річної місцевої мешканки та зник у невідомому напрямку. Проведеними заходами розшуку 5.04.2013 зловмисника було затримано. Він дав правдиві свідчення, викрадене майно вилучено.

О 23.45 поблизу швейної фабрики на вул.Сучкова двоє невідомих із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділи мобільними телефонами 17-річного місцевого мешканця та його товариша. Про це потерпілий повідомив лише через дві доби – 4 квітня. Але, незважаючи на запізніле повідомлення, і це пограбування було розкрито – за підозрою у скоєнні цього злочину було встановлено та затримано 29-річного, раніше судимого місцевого мешканця.

– 25 крадіжок, у тому числі 1 – з автомобіля, 2 – мобільних телефонів;

– 1 шахрайство, яке розкрито;

– 17 умисних легких тілесних ушкоджень, з яких 12 – розкрито;

– 1 факт вилучення зброї (1.04.2013 було затримано 32-річного, раніше судимого місцевого мешканця, в якого було виявлено та вилучено металевий «кастет». Вилучене направлено для дослідження в експертно-криміналістичний центр) та інші.

За цей тиждень було розкрито злочини, скоєні в місті і районі раніше за звітний період, а саме:

– 12 крадіжок, у тому числі 2 – з автомобілів;

– 3 шахрайства;

– 9 умисних легких тілесних ушкоджень.

По Новомосковському району за цей період сталися:

– 25 крадіжок, у тому числі 5 – з автомобілів, 1 – мобільного телефона;

– 2 шахрайства, одне з яких розкрито;

– 22 умисних легких тілесних ушкодження, з яких 15 – розкрито, та інші.

Тетяна Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By