Оздоровлення дітей у 2013 році

Щороку за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності проводиться фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення.

Діти мають можливість відпочити в літніх таборах , які розташовані в лісових зонах Дніпропетровської області та на узбережжі Чорного, Азовського морів.

Кошти Фонду виділяються передусім на організацію харчування, лікування та культурне обслуговування у дитячих закладах оздоровлення. На 2013 рік граничні норми витрат на один людино-день в розрахунку в середньому на оздоровчу зміну: на харчування – не більше 39 гривень, на лікування та культурне обслуговування – не більше 3 гривень.

Правлінням обласного відділення Фонду затверджено перелік дитячих закладів оздоровлення Дніпропетровської області, оздоровлення дітей в яких буде частково фінансуватися за рахунок коштів Фонду. Тобто часткове фінансування путівки на 21 день становить 882 грн. Оздоровленням за рахунок коштів Фонду охоплюються діти віком від 6 до 18 років. Рішення про виділення путівки приймається комісією із соціального страхування підприємства, установи чи організації. При цьому застрахованій особі протягом календарного року за рахунок коштів Фонду може бути виділено на одну дитину лише одну путівку до дитячого закладу оздоровлення.

З переліком ДЗО, з якими безпосередньо співпрацюватиме Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в 2013 році можна ознайомитися у Новомосковській Мр ВД ДОВ ФСС з ТВП та на сайті: www.fse.gov.ua

З питань, що стосуються оздоровлення дітей застрахованих осіб влітку 2013 року, просимо звертатися за контактними телефонами: (05693) 7-12-28, 7-12-59

Можливо, Вам буде цікаво

By