Серед білого дня напали на бабусю

Сьогодні близько 13-00 поблизу будинку вул.В.Ковалівка 6 (зі сторони входу до шахматного клубу “Дебют”) на моїх очах було скоєно злочин. Серед білого дня при десяти (не менше) свідках молодий чоловік несподівано напав на жінку років 60. Вона закричала, він повалив її на дорогу і втік.. всі хлопці, які бачили і чули це “діяння” побігли за злочинцем.

Виявляється , що ця сволота намагався зірвати золотий хрестик (чи кулончик) разом із ланцюжком, що йому, доречі, зробити не вдалося.

Як результат: ланцюжок залишився в руці вкрай наляканої жінки, а підвіска потрапила до автомобільної шини карети “Швидкої допомоги”, що як раз їхала в цей момент по дорозі. (Величезне дякую треба говорити перехожій, що побачила як хрестик потрапив під колеса). У жінки до крові поцарапане обличчя, можливі пошкодження при падінні на асфальтовану дорогу і величезний стрес.

Хлопці (серед них один на скутері), нажаль, не спіймали злочинця. Він побіг в сторону Пенсійного фонду і сховався, або втік далі.

Злочинець на вигляд 20-25 років був одягнений в блакитну футболку, чорні шорти та чорну кепку, достатньо фізично розвинений, про що свідчить не лише вигляд, а й швидкість бігу.

Хочеться сказати ДЯКУЮ всім небайдужим людям.

Шановна владо, що ж це робиться, що в місті вчиняють злочини прямо по серед дня при свідках, не боючись нікого і нічого?! На місці цієї жінки могла бути кожна.. Ви відповісте: “Нехай пише заяву до міліції”. Ах так, звичайно, саме це і зробить пенсіонерка вкрай налякана і рада, що залишилася здоровою, тим паче вкрасти нічого не вдалося. Та навіть якщо сходить до міліції – максимум: послухають її історію, приймуть заяву і заява відправиться до столу кримінальної статистики міста Новомосковська.

Будьте обережними, з турботою і криком душі Небайдужа жителька Новомосковська…

Можливо, Вам буде цікаво

By