Нічна пожежа по вул.Червоноармійська 2

27 травня поточного року о 23:03 на пункт зв’язку 31-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області надійшло повідомлення про пожежу, яка сталася в житловій квартирі на першому поверсі пיятиповерхового житлово будинку в місті Новомосковську.

На ліквідацію пожежі миттєво було направлено два відділення в кількості 9 осіб особового складу пожежно-рятувального підрозділу. Прибувши на місце пожежі двері в помешкання були відчиненні. В квартирі на дивані знаходився квартиронаймач, громадянин 1968 року народження, якого рятувальники винесли на зовні до карети швидкої допомоги, який через отримані опіки та отруєння продуктами горіння помер у відділенні реанімації лікувального закладу міста Новомосковська. Також рятувальники винесли на зовні до карети швидкої допомоги зі сходового маршу на третьому поверсі громадянку, яка в подальшому від госпіталізації відмовилася. В ході проведення рятувальних робіт рятувальники на всіх поверхах 1-го під’їзду житлового будинку стукали у двері помешкань та допомагали їх власникам потрапити на свіже повітря. Переважна більшість мешканців під’їзду залишила свої помешкання самостійно.

Завдяки злагодженим діям рятувальників унеможливлено розповсюдження вогню на інші поверхи та квартири будинку, руйнування конструкцій будинку, пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються правоохоронними органами.

Новомосковське міськрайонне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області звертає увагу громадян на те, що необхідно бути особливо обережними з вогнем. При виявленні вогню чи запаху диму негайно телефонуйте 101.

Новомосковське міськрайонне управління

Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області

Автор фото: «Полезная газета»

Можливо, Вам буде цікаво

By