Літній Дивертисмент 2015

П’ятнадцятий танцювальний сезон творчої спілки «Майбутнє Хореографії» закінчується концертом «Літній Дивертисмент 2015».

19 червня о 18.00 ми запрошуємо Вас відвідати «Літній Дивертисмент 2015», фестиваль, на якому колективи та школи творчої спілки традиційно звітують за минулий рік роботи.

Цього разу на сцені Палацу Культури Металургів міста Новомосковська Ви зможете побачити класичний балет та джаз від школи «Майбутнє Хореографії», хіп-хоп, контемпорарі та бальні танці від «Bomond Dance School», брейкданс від команди «B-Advanced», дитячу хореографію та вокал від найменьших танцюристів групи «Малятко». У програмі концерту будуть продемонстровані численні прем’єри поряд з кращими репертуарними номерами від хореографів Ірини Матвієнко, Володимира Шмигельського, Олександри Матвієнко, Анатолія Ляскало, Ярослави Пільганчук, Сергія Кондрацького, Людмили Ковері та Дмитра Горошка. І, як завжди, ведучими нашого концерту виступить весела малеча з групи «Майстри Церемоній» під керівництвом Любові Нечти. А наприкінці концерту відбудеться урочисте вручення сертифікатів випускникам школи «Майбутнє Хореографії» – учні 4 класу отримують свою першу танцювальну освіту.

Приєднуйтесь до найбільшої танцювальної спільноти нашого міста та залиште собі самі добрі спогади про танцювальний сезон 2014-2015! Більше інформації Ви зможете отримати на нашому сайті та на сторінках події у мережах vkontakte та facebook. Замовлення квитків за телефоном 050 604 0891.

Додаткова інформація

Організатори:

  • Творча спілка «Майбутнє Хореографії» це неприбуткова громадська організація, заснована у 2000 році у місті Новомосковську з метою пропаганди та розвитку танцювального мистецтва в Україні. Детальніше на сторінці творчої спілки в Вікіпедії http://uk.wikipedia.org/wiki/Творча_спілка_«Майбутнє_хореографії»
  • Студія сучасного танцю «Бомонд» була заснована на базі Палацу Культури Металургів у 1984 році. У 1991 році посаду керівника студії обіймає заслужена артистка України Ірина Григорівна Матвієнко. За 30 років свого існування Студія пройшла шлях перетворення від ансамблю художньої самодіяльності до напівпрофесійного колективу сучасного танцю; естрадний репертуар було повністю змінено на контемпорарі, джазову та хіп-хопову лексіку; було проведено близько 40 власних концертів, відвідано понад 50 фестивалів; хореографами Студії було створено більш ніж 100 мініатюр та десятки спектаклів і перфомансів

Можливо, Вам буде цікаво

By